«Ψυχορράγησε» αλλά πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Σέρχι Ρομπέρτο

Ο Σέρχι Ρομπέρτο και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στο ματς με την Αλμερία

i

Photo by Eric Alonso/Getty Images

«Ψυχορράγησε» αλλά πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Σέρχι Ρομπέρτο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:57 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 20.12.2023

Η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε αλλά τελικά πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Αλμερία (3-2), με τον εξαιρετικό Σέρχι Ρομπέρτο να τη βγάζει από τη δύσκολη θέση χάρη στα δύο προσωπικά του τέρματα.

Σκληρό «καρύδι» αποδείχθηκε η ουραγός Αλμερία, όμως η Μπαρτσελόνα τελικά πανηγύρισε τη νίκη εναντίον της, επικρατώντας με 3-2 στην έδρα της. Οι «μπλαουγκράνα» μπορεί να ζορίστηκαν, εντούτοις ο εξαιρετικός Σέρχι Ρομπέρτο κατόρθωσε να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση με δύο δικά του τέρματα.

Με το «καλημέρα» ο Ισπανός βρέθηκε κοντά στο 1-0, όμως αυτό ήρθε τελικά στο 33' από τον Ραφίνια, που εκμεταλλεύτηκε ένα ριμπάουντ μέσα στην περιοχή. Η ισοφάριση ήρθε από τον Μπαπτιστάο στο 41ο λεπτό, με το τέρμα του αρχικά να ακυρώνεται ως οφσάιντ και να μετράει αργότερα με χρήση VAR. 

Η... δουλειά του Σέρχι Ρομπέρτο άρχισε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ίδιο να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και να παίρνει κεφαλιά για το 2-1 των «μπλαουγκράνα». Ξανά, όμως η Αλμερία βρήκε την ισοφάριση, με τον Έντγκαρ Γκονζάλες να εκμεταλλεύεται ένα μπέρδεμα στην περιοχή και να κάνει το 2-2. 

Τελικά το 3-2 ήρθε και το έφερε και πάλι ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος υποδέχθηκε την μπαλιά του Λεβαντόφσκι και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μάλιστα, ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, εντούτοις η προσπάθειά του στο 90+4' κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: