Με μια ατάκα ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι αποκάλυψε το μέλλον του Πολωνού στην Μπαρτσελόνα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Με μια ατάκα ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι αποκάλυψε το μέλλον του Πολωνού στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 08:54 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 20.12.2023

Ο εκπρόσωπος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Πολωνού στράικερ στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, και ο Πίνι Ζαχάβι, ατζέντης παικτών, συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (19/12) σε γνωστό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, όπως εξήγησε το «Jijantes». Η συνάντηση, λίγες μέρες πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής αγοράς, σχετιζόταν με την ανάγκη ενίσχυσης των «μπλαουγκράνα» με επικεφαλής τον Τσάβι.

Ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα διατηρεί στενή σχέση με τον εκπρόσωπο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και, στην πραγματικότητα, ήταν ο λόγος για την άφιξη του Πολωνού φορ στην Μπάρτσα. Κατά την αποχώρησή του από το εστιατόριο, ο εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το μέλλον του «Λέβα» στους Καταλανούς.

«Φυσικά και θα μείνει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Ζαχάφι όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του 35χρονου επιθετικού, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

Χαρακτηριστικά είναι και τα νούμερα που έχει τη φετινή σεζόν, αφού μετά από 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 9 γκολ και 4 ασίστ. Ωστόσο, έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες και μάλιστα σε φάσεις που κάποτε δεν συγχωρούσε. Επίσης, με βάση τους αριθμούς κάνει λιγότερα χιλιόμετρα στο γήπεδο, ειδικά σε σχέση με τη θητεία του στην Μπάγερν, ενώ έχει και λιγότερες επαφές.