Πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα: Τρεις βδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Πέδρι

Πέδρι

i

©printscreen

Πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα: Τρεις βδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Πέδρι

Ιάσονας Τσίλης 21:37 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 19.12.2023

Η ομάδα του Τσάβι θα αγωνιστεί για περίπου 20 μέρες, χωρίς τον Πέδρι, αφού ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη, προέρχεται από δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και εννέα από την πρωτοπόρο Χιρόνα, με το... όνειρο τίτλου να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και την... κατάρα των τραυματισμών. Νέο θύμα για τους Καταλανούς ο Πέδρι, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα και αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο Ισπανός μέσος είχε τραυματιστεί τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga και είχε απουσιάσει για δύο μήνες, με τη Μπαρτσελόνα να στερείται έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της.

Το ανησυχητικό στην περίπτωση του Πέδρι είναι το γεγονός ότι δεν υπέστη κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό, το διάστημα αποκατάστασης του είναι αρκετά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο στην εκάστοτε περίπτωση.

Ιστορική απόφαση στη La Liga: Θα δημοσιεύονται τα ηχητικά από τις συνομιλίες διαιτητή και VAR
LA LIGA

12:37 - 19.12.2023

Ιστορική απόφαση στη La Liga: Θα δημοσιεύονται τα ηχητικά από τις συνομιλίες διαιτητή και VAR

Η La Liga και η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) κατέληξαν σε συμφωνία για τη δημοσιοποίηση ηχητικών από τις συνομιλίες μεταξύ των διαιτητών και των ομολόγων τους στο VAR, ξεκινώντας από τις αρχές του 2024.

Πλέον, ο Τσάβι καλείται να βρει ξανά λύσεις, σε μια χρονιά που μέχρι στιγμής τα προβλήματα αντί να μειώνονται πληθαίνουν.