Ο αλλόκοτος πανηγυρισμός του Ζοάο Φέλιξ: Εμεινε ακίνητος και εξέπληξε τους πάντες (vid)

Ζοάο Φέλιξ

i

PrtScr

Ο αλλόκοτος πανηγυρισμός του Ζοάο Φέλιξ: Εμεινε ακίνητος και εξέπληξε τους πάντες (vid)

Κώστας Τόπας 13:58 - 17.12.2023

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα παρέμεινε ακίνητος μετά το γκολ κόντρα στη Βαλένθια, με τον υπαινιγμό του χαμόγελου στα χείλη του. Υπάρχει όμως μια εξήγηση.

Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Ο Ζοάο Φέλιξ ωστόσο πετάει «φωτιές». Κόντρα στη Βαλένθια πέτυχε το τρίτο γκολ σε πέντε παιχνίδια. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Τσάβι, η οποία έχει απομακρυνθεί για τα καλά από την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, ούσα στο -6 από την πρωτοπόρο Χιρόνα.

Αυτό που προκάλεσε συζήτηση, ωστόσο, ήταν πάνω από όλα ο περίεργος πανηγυρισμός του πρώην παίκτη της Ατλέτικο  και της Τσέλσι, Ζοάο Φέλιξ μετά το γκολ. Δεν είναι πανηγυρισμός, στην πραγματικότητα. Τόσο που όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα έμειναν σοκαρισμένοι και μπερδεμένοι.

Κι αυτό διότι ο 24χρονος επιθετικός έμινε ακίνητος μέσα στο τέρμα της Βαλένθια, παρακολουθώντας τους οπαδούς των γηπεδούχων με τους τα χέρια στους γοφούς τους. Ηταν μια σκηνή που εξέπλησε όσους παρακολουθούν τον αγώνα. 

Τσάβι: «Είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη από άποψη αποτελεσματικότητας»
LA LIGA

08:26 - 17.12.2023

Τσάβι: «Είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη από άποψη αποτελεσματικότητας»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι χαρακτήρισε «ανεπαρκή» τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο «Μεστάγια» και τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη από άποψη αποτελεσματικότητας.

«Έχω πανηγυρίσει ξανά έτσι», αποκάλυψε ο Ζοάο Φέλιξ για να τονίσει στη συνέχεια: «Δεν ήξερα αν ο Ραφίνια ήταν σε κανονική θέση ή όχι γι' αυτό κι έμεινα έτσι μέσα στο τέρμα». Με λίγα λόγια, το μυστήριο αποκαλύφθηκε. Αν και, όπως αναφέρθηκε, το προσωρινό 0-1 δεν βοήθησε τη Μπαρτσελόνα να πάρει και τους τρεις βαθμούς και να φύγει με το τρίποντο από το «Μεστάγια».

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!