Τσάβι: «Είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη από άποψη αποτελεσματικότητας»

Τσάβι

i

© PrtScr

Τσάβι: «Είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη από άποψη αποτελεσματικότητας»

Κώστας Τόπας 08:26 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 17.12.2023

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι χαρακτήρισε «ανεπαρκή» τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο «Μεστάγια» και τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη από άποψη αποτελεσματικότητας.

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βαλένθια (1- 1) δεν ήταν το αποτέλεσμα που ζήτησε ο Τσάβι από τους παίκτες του σε έναν αγώνα που περιέγραψε ως «τελικό». Μετά την ήττα από τη Χιρόνα την περασμένη αγωνιστική με 4-2, ο Ισπανός τεχνικός ήθελε τους τρεις βαθμούς στο «Μεστάγια» για να μην πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή της La Liga. Ένας βαθμός δεν ήταν αρκετός.

«Χάσαμε δύο βαθμούς, οι πιθανότητες που είχαμε να μην κερδίσουμε ήταν πολύ ξεκάθαρες, ο βαθμός μας αφήνει πολύ δυσαρεστημένους, είναι ανεπαρκής», ομολόγησε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» για να αναφερθεί στη συνέχεια για την αποτελεσματικότα της ομάδας του: 

«Το γκολ της Βαλένθια είναι λάθος, ναι, αλλά αν αυτό που συνέβη πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάτι, αυτό είναι η αποτελεσματικότητα. Δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε τέτοιες περιπτώσεις, είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο, έπρεπε να κάνουμε το 0-2 και να τελειώσουμε το ματς, δεν το κάναμε και αυτό είναι που μας λείπει αυτή τη σεζόν. 

Νέα απώλεια για τη Μπαρτσελόνα που απομακρύνεται από την κορυφή της La Liga
LA LIGA

23:59 - 16.12.2023

Νέα απώλεια για τη Μπαρτσελόνα που απομακρύνεται από την κορυφή της La Liga

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει σε ένα ακόμα παιχνίδι, μένοντας στο 1-1 με τη Βαλένθια. Κάπως έτσι, η κορυφή της La Liga απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ, με τη «μάχη» να επικεντρώνεται μεταξύ Ρεάλ και Τζιρόνα.

Πρέπει να είμαστε μια από τις χειρότερες ομάδες στην Ευρώπη σε αποτελεσματικότητα. Μας συνέβη στη Μαγιόρκα, στη Γρανάδα... Μπορέσαμε να κερδίσουμε την Ατλέτικο και λίγο έλειψε να μας ισοφαρίσουν. Με τη Χιρόνα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνε το σκορ 2-1 και 3-3. Δεν είμαστε καλοί από άποψη αποτελεσματικότητας», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!