Νέα απώλεια για τη Μπαρτσελόνα που απομακρύνεται από την κορυφή της La Liga

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα

i

© Photo by Pedro Salado/Getty Images

Νέα απώλεια για τη Μπαρτσελόνα που απομακρύνεται από την κορυφή της La Liga

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:59 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 17.12.2023

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει σε ένα ακόμα παιχνίδι, μένοντας στο 1-1 με τη Βαλένθια. Κάπως έτσι, η κορυφή της La Liga απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ, με τη «μάχη» να επικεντρώνεται μεταξύ Ρεάλ και Τζιρόνα.

Με ισόπαλο το σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της La Liga. Κάπως έτσι, οι «μπλαουγκράνα» έχασαν βαθμούς σε ένα ακόμα ματς και η κορυφή του πρωταθλήματος απομακρύνεται επικίνδυνα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τη φιλοξενούμενη να... χτυπάει ασταμάτητα τις «νυχτερίδες», δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει. Η ομάδα που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ ήταν η γηπεδούχος, όμως ακολούθησαν οι τρεις μεγάλες στιγμές των «μπλαουγκράνα» για το 0-1. Τελικά γκολ δεν μπήκε και οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. 

Η πίεση της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος και τελικά απέδωσε. Χάρη στην άψογη συνεργασία των Ντε Γιονγκ, Ραφίνια, η μπάλα έφτασε στον Ζοάο Φέλιξ και εκείνος στο 55' έκανε το 0-1. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση και τελικά σκόραραν με τον Γκιλαμόν, ο οποίος έστειλε «συστημένη» την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!
LA LIGA

10:39 - 16.12.2023

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!

Στις 21 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα εκδώσει την ετυμηγορία του σχετικά με τη νομιμότητα του μονοπωλίου της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση ευνοϊκής απόφασης, το σχέδιο της Super League θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά και να επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα δισεκατομμύριο ευρώ, η κάθε μία!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: