Λουίς Σουάρες: «Ο Μέσι δεν μου ζήτησε να πάω στην Ίντερ Μαϊάμι, έτσι βγήκε το "MSN"»

Λουίς Σουάρες & Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Marcos Brindicci/Getty Images/Ideal Images

Λουίς Σουάρες: «Ο Μέσι δεν μου ζήτησε να πάω στην Ίντερ Μαϊάμι, έτσι βγήκε το "MSN"»

Κώστας Τόπας 10:19 - 16.12.2023

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την επιθυμία του να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι προκειμένου να σμίξει ξανά με τον παλιό του φίλο, Λιονέλ Μέσι, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν του έχει γίνει καμία κρούση από τον Αργεντινό αστέρα.

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του, είτε θα τον συνοδεύσει είτε όχι στην Ίντερ Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια εκπομπής του προγράμματος «Clank».

«Το μόνο που θέλω τώρα είναι ξεκούραση. Μίλησα με τον ατζέντη μου για πολλά θέματα και αυτή τη στιγμή ο Μέσι δεν μου έχει ζητήσει να πάω στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά είναι πιθανό, καθώς εκεί υπάρχει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ο καλύτερος φίλος μου», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Στη συνέχεια ο Λουίς Σουάρες μίλησε για το χρόνο που πέρασε μαζί με τον Μέσι αλλά και για το πώς ξεκίνησε το περίφημο «MSN» στη Μπαρτσελόνα: «Ο Λουίς Ενρίκε ήθελε ο Μέσι να παίξει ως ψεύτικος επιθετικός εναντίον του Άγιαξ, όπως ήταν συνηθισμένος σε αυτή τη θέση, και μετά από λίγα λεπτά όλα άλλαξαν».

Ο Μέσι με κοίταξε και είπε: "Λουίς, μείνε στη μέση και θα παίξω στα δεξιά". Εκείνη την ώρα, τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται και ο Ενρίκε μας ρώτησε αν νιώθουμε καλά έτσι, κι από τότε ξεκίνησαν τα γκολ», κατέληξε ο 36χρονος επιθετικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Νεϊμάρ κατάφεραν στην πρώτη τους σεζόν μαζί να κατακτήσουν ένα ιστορικό τρεμπλ με την Μπαρτσελόνα κατακτώντας το Champions League, το ισπανικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας.