Μέσι και Αντονέλα έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού (pic)

Λιονέλ Μέσι - Αντονέλα Ροκούζο

i

© Instagram

Μέσι και Αντονέλα έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:27 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 16.12.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούζο πήγαν κόντρα στις... φήμες και με ένα post στο Instagram έδειξαν πως παραμένουν μαζί.

Το τελευταίο χρονικού διάστημα, οι φήμες περί απιστίας του Λιονέλ Μέσι και τα «σύννεφα» στη σχέση του με την Αντονέλα Ροκούζο είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων, αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν τον γάμο του Αργεντινού σούπερ σταρ να βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, η οποία είναι ικανή να οδηγήσει και στον χωρισμό.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Βραζιλίας «Directo do Miolo» υποστήριξε πως ο Pulga απάτησε τη σύζυγό του κα τη μητέρα των τριών παιδιών του μετά από 15 χρόνια σχέσης με τη δημοσιογράφο Σοφία Μαρτίνεθ, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής. Μετά το σάλο που προκλήθηκε, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η φημολογία υπάρχει επειδή είναι γυναίκα και συνήθως η παραμικρή κίνηση παρεξηγείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Όχι, νομίζω ότι ο Λέο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και του φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι επειδή είμαι γυναίκα, οπότε βγαίνουν πολλά πράγματα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Generación F».

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ του Μέσι κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου (vid)
WORLD CUP

09:02 - 16.12.2023

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ του Μέσι κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου (vid)

Η Apple TV γνωστοποίησε την ημερομηνία της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ του Λιονέλ Μέσι για την ηγετική του παρουσία στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Τις τελευταίες ώρες, ο Λιονέλ Μέσι και η σύντροφός του θέλησαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά όλα τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει, με ένα post στο Instagram. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και παράλληλα δημοσιοποίησαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά από μερικές εβδομάδες.