Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ του Μέσι κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου (vid)

Λιονέλ Μέσι

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ του Μέσι κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου (vid)

Κώστας Τόπας 09:02 - 16.12.2023

Η Apple TV γνωστοποίησε την ημερομηνία της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ του Λιονέλ Μέσι για την ηγετική του παρουσία στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε τη συλλογή των μεταλλίων του στο Κατάρ και εδραίωσε τη θέση του δίπλα σε θρυλικές φιγούρες του ποδοσφαίρου όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Πελέ. Αυτό το ταξίδι, που πηγαίνει πίσω στην αρχή της διεθνούς καριέρας του, πρόκειται να αναλυθεί και να συζητηθεί στο ντοκιμαντέρ: «Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι: Η άνοδος ενός θρύλου», σειρά που θα βγει στις οθόνες το 2024.

Συγκεκριμένα, στις 21 Φεβρουαρίου 2024, η Apple TV θα κυκλοφορήσει ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων. Υπόσχεται να προσφέρει μια οικεία, σε βάθος ματιά στη λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα του Λιονέλ Μέσι εστιάζοντας όχι μόνο στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στον άνθρωπο πίσω από τον θρύλο του ποδοσφαίρου. Η σειρά, που γυρίστηκε στο Παρίσι, στο Κατάρ και στην πατρίδα του Μέσι, την Αργεντινή, περιγράφει το ταξίδι του Παγκόσμιου πρωταθλητή από το ταπεινό ξεκίνημά του μέχρι την ανάδειξή του ως σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Το ντοκιμαντέρ προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στα παρασκήνια με τον Μέσι, αναμφισβήτητα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής και της καριέρας του που δεν έχουν ξαναδεί. Το «Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι: Η άνοδος ενός θρύλου» δεν είναι απλώς ένα χρονικό της ποδοσφαιρικής καριέρας του Μέσι. Παρέχει επίσης μια οικεία ματιά στην προσωπική ζωή του «Pulga», με προσωπικές συνεντεύξεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, καθώς και συνομιλίες με όσους τον γνωρίζουν καλύτερα - τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους ανταγωνιστές και τους οπαδούς.

Αυτές οι συνεντεύξεις και συνομιλίες χρησιμεύουν για να τονίσουν την επιρροή και τον αντίκτυπο του Μέσι σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας πληροφορίες για τον χαρακτήρα του 36χρονου αστέρα και τον ρόλο του στη διαμόρφωση του κόσμου του ποδοσφαίρου.