Σοκ στην Αργεντινή: Διαιτητής μαχαίρωσε παίκτη επειδή τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγώνα (vid)

Σοκ στην Αργεντινή: Διαιτητής μαχαίρωσε παίκτη επειδή τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγώνα (vid)

Κώστας Τόπας 14:20 - 09.12.2023

Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αργεντινή, καθώς διαιτητής έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε παίκτη που τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ενα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, όπου δείχνει την τρομακτική στιγμή που ένας διαιτητής βγάζει ένα μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και μαχαιρώνει έναν παίκτη. Νωρίτερα, πλάνα από κινητό τηλέφωνο που τράβηξε ένας έκπληκτος οπαδός κατέγραψε τις φρικιαστικές σκηνές καθώς παίκτες τα έβαλαν με τον διαιτητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνας στην Αργεντινή

Το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ένας διαιτητής για να μαχαιρώσει έναν παίκτη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Αργεντινή

Όμως, καθώς ένας παίκτης φάνηκε να αρχίζει να σπρώχνει τον διαιτητή, ο τελευταίος του επιτέθηκε με μαχαίρι, μαχαιρώνοντας τον ποδοσφαιριστή στο στήθος. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα γήπεδο στην πόλη Σόλερ στην Αργεντινή. Τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης αργότερα κατονόμασαν το μαχαιρωμένο θύμα 21 ετών μόνο ως «Kevin A», ο οποίος αναφέρθηκε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τρυπημένο πνεύμονα.

Φωτογραφία του τραυματία ποδοσφαιριστή που φέρεται να μαχαιρώθηκε από διαιτητή

Ο 62χρονος διαιτητής, Ρεμίγιο Αρμόα συνελήφθη και η αστυνομία κατέσχεσε το μαχαίρι που λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να επιτεθεί στον παίκτη, ενώ μια φωτογραφία του όπλου δόθηκε στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή.