«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»

Μέσι - Αντονέλα

i

© Instagram

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»

Sportal newsroom 09:14 - 25.11.2023

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» ήρθε από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

«Βόμβα» έβαλε ένα δημοσίευμα από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της «Directo do Miolo» ο Λίο φαίνεται ότι απάτησε τη σύζυγό του κα τη μητέρα των τριών παιδιών του μετά από 15 χρόνια σχέσης. Η «πέτρα του σκανδάλου» φαίνεται ότι είναι μία δημοσιογράφος η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής

Ο λόγος γίνεται για τη Σόφι Μαρτίνες. Το δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει πως η δημοσιογράφος είναι ο λόγος, που τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι περνάει κρίση και είναι μία ανάσα από το διαζύγιο. 

Αυτή η είδηση έρχεται να.. ταράξει τα νερά, αφού λίγο καιρό πριν ένα άλλο δημοσίευμα είχε υποστηρίξει ότι ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι με τη σύζυγό του περνάνε κρίση και κάνουν προσπάθεια να τα βρουν για χατίρι των παιδιών τους. 

Από την άλλη στην Αργεντινή κάνουν λόγο πως το βραζιλιάνικο δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ενώ τονίζουν πως οι Βραζιλιάνοι ακόμα δεν έχουν... χωνέψει την ήττα από την «αλμπισελέστε» στο Μαρακανά