Τα «έχωσε» στον Μέσι ο πατέρας του Ροντρίγκο: «Ο άγιος που δεν τα βάζει με κανέναν»

Λιονέλ Μέσι & Ροντρίγκο

i

PrtScr

Τα «έχωσε» στον Μέσι ο πατέρας του Ροντρίγκο: «Ο άγιος που δεν τα βάζει με κανέναν»

Κώστας Τόπας 12:16 - 24.11.2023

Ο πατέρας του Ροντρίγκο απηύθυνε ένα σαρκαστικό σχόλιο στον Λιονέλ Μέσι, αφού ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας συμμετείχε σε μια έντονη συζήτηση με τον γιο του.

Το ντέρμπι μεταξύ Βραζιλίας κι Αργεντινής ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Από άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας στις εξέδρες, τα συγκινητικά λόγια του Λιονέλ Σκαλόνι για την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον πάγκο της «Αλμπισελέστε» μέχρι και το ξέσπασμα του Λιονέλ Μέσι.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Αργεντινός αστέρας τα έβαλε και με τον Ροντρίγκο, καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλεσε τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής «δειλούς», μετά την απόφαση των ποδοσφαιριστών του Λιονέλ Σκαλόνι να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια λόγω των επιθέσεων προς τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Μέσι, ο οποίος πήγε στο Ροντρίγκο με τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Ντε Πολ, λέγεται ότι του είπε μάλιστα: «Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, πώς είμαστε δειλοί; Κλείσε το στόμα σου». Μάλιστα, δύο μέρες αργότερα, ο πατέρας του Βραζιλιάνου ανήρτησε στο Instagram μια δημοσίευση για να τα βάλει με τον επιθετικό της Ίντερ Μαϊάμι: «Είναι κανείς έκπληκτος; Ο άγιος που δεν τα βάζει με κανέναν».

Από την πλευρά του, ο Ροντρίγκο ξέσπασε για τα ρατσιστικά μηνύματα και σχόλια που έλαβε στους λογαριασμούς του στα social media λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι στο Βραζιλία - Αργεντινή.

«Οι ρατσιστές βρίσκονται πάντα σε δουλειά. Τα κοινωνικά μου δίκτυα γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες. Είναι εκεί για να το δουν όλοι!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός αστέρας των «μερένχες».