Ολη η ιστορία γύρω από τον καβγά Μέσι - Ροντρίγκο: «Βούλωσέ το, μικρέ!» (vid)

Ολη η ιστορία γύρω από τον καβγά Μέσι - Ροντρίγκο: «Βούλωσέ το, μικρέ!» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:14 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 24.11.2023

Λεπτομέρειες από τον καβγά ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Ροντρίγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή έδωσε το Fox Sports.

Η Βραζιλία κοντραρίστηκε με την Αργεντινή για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 κι η «αλμπισελέστε» επικράτησε της «σελεσάο» χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νικολάς Οταμέντι στο 63'

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι κι ο Ροντρίγκο είχαν φραστικό επεισόδιο, καθώς ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλεσε τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής «δειλούς», μετά την απόφαση των ποδοσφαιριστών του Λιονέλ Σκαλόνι να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια λόγω των επιθέσεων προς τους οπαδούς της ομάδας.

Τώρα το δίκτυο Fox Sports φέρνει στο φως νέες λεπτομέρειες από τον καβγά ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. 

Ροντρίγκο: «Οι ρατσιστές γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες τα social μου»
WORLD CUP

08:08 - 24.11.2023

Ροντρίγκο: «Οι ρατσιστές γέμισαν με βρισιές και κάθε λογής βλακείες τα social μου»

Ξέσπασε ο Ροντρίγκο για τα ρατσιστικά μηνύματα και σχόλια που έλαβε στους λογαριασμούς του στα social media λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι στο Βραζιλία - Αργεντινή.

Αναλυτικά ο διάλογος ανάμεσα στον Μέσι και τον Ροντρίγκο:

Μέσι: «Είσαι ένα παιδί, θα πρέπει να προσέχεις τον στόμα σου. Ποιοι είναι δειλοί». 
Ροντρίγκο: «Κοίτα το παιχνίδι, θα μας δεις εκεί πέρα. Ερχόμαστε. Είσαι δειλός, είδα δειλός. Είσαι μεγάλος μπελάς, γιατί θέλεις μόνο να μιλάς, όχι Λέο, όχι». 
Μέσι: «Πρόσεχε το στόμα σου παιδάκι, σκάσε, πρόσεχε το στόμα σου, ξύπνα μικρό παιδί. Είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, γιατί είμαστε δειλοί; Σε ρωτάω, έλα να μου το πεις. Έγινα πρωταθλητής εδώ (εννοεί στο Μαρακανά)».