Απίστευτο: Οι Αργεντινοί συγκρούονταν με την αστυνομία και ένας Βραζιλιάνος έβγαζε σέλφι ατάραχος

Απίστευτο: Οι Αργεντινοί συγκρούονταν με την αστυνομία και ένας Βραζιλιάνος έβγαζε σέλφι ατάραχος

Δημήτρης Χούπης 11:50 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 22.11.2023

Ένας Βραζιλιάνος φίλαθλος φαίνεται ότι διασκέδαζε βλέποντας τους οπαδούς της Αργεντινής να συγκρούονται με την αστυνομία, αφού έβγαλε το κινητό του και έβγαλε ατάραχος σέλφι.

Πανικός επικράτησε στις εξέδρες του Μαρακανά πριν από την έναρξη του αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της «σελεσάο» κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων, κινήθηκαν προς το μέρος των Αργεντινών, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια. Ωστόσο η φασαρία δεν σταμάτησε εκεί, αφού η αστυνομία επιτέθηκε στους φίλους των φιλοξενούμενων. 

Κάπως έτσι το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει για περίπου μισή ώρα, αφού οι παίκτες της Αργεντινής αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα κατά την αποχώρησή τους, ο Ένζο Φερνάντες έδειξε το σήμα του παγκόσμιου πρωταθλητή στους οπαδούς της Βραζιλίας, για να τους πικάρει. 

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων λοιπόν, ένας Βραζιλιάνος φίλαθλος που βρισκόταν δίπλα στους οπαδούς της Αργεντινής, φάνηκε ότι το διασκέδαζε. Αφού έβγαλε το κινητό του και άρχιζε να βγάζει ατάραχος σέλφι. 

«Γράψαμε ιστορία αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα επεισόδια, είναι μια τρέλα»

Μετά το παιχνίδι, ο Λιονέλ Μέσι, ξέσπασε κατά της αστυνομικής βίας, λέγοντας ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα. 

«Είδαμε πώς χτυπούσαν τον κόσμο, έγινε ήδη στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Ήταν περισσότερο σε αυτό παρά στο παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια γιατί ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσουμε τα πάντα, θα μπορούσε να είχε συμβεί μια τραγωδία», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.