Ξέσπασμα Ροτέν για Μέσι: «Είχε την εικόνα ενός όμορφου αγοριού αλλά η μάσκα του έχει ήδη πέσει»

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Ξέσπασμα Ροτέν για Μέσι: «Είχε την εικόνα ενός όμορφου αγοριού αλλά η μάσκα του έχει ήδη πέσει»

Κώστας Τόπας 09:38 - 24.11.2023

Τα βέλη του εναντίον του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο Ζερόμ Ροτέν, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι Βραζιλίας κι Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζερόμ Ροτέν, πρώην Γάλλος διεθνής που έπαιξε για τη Μονακό και την Παρί Σεν Ζερμέν, επέκρινε σκληρά τη στάση της ομάδας της Αργεντινής στον αγώνα με τη Βραζιλία, στο «Μαρακανά», την περασμένη Τρίτη (22/11) και τα έβαλε με τον Λιονέλ Μέσι.

«Η Αργεντινή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά δεν είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τους συγχαίρω για αυτό, αλλά οι παίκτες απέχουν πολύ από το να είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Παραπονιούνται πολύ αλλά είναι οι πρώτοι που επιτίθενται στους αντιπάλους τους, ξεκινώντας από τον Μέσι. Πριν είχε την εικόνα ενός γλυκού, όμορφου αγοριού, αλλά η μάσκα έχει πλέον πέσει και είδαμε πώς είναι πραγματικά η προσωπικότητά του», ξεκίνησε λέγοντας ο πρώην Γάλλος εξτρέμ στο RMC Sport.

«Σήμερα δεν μπορείς καν να τον αγγίξεις, αν δεν έχεις την ίδια μεταχείριση που είχε ο Ροντρίγκο και σου λέει "Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής". Αυτή η ομάδα της Αργεντινής είναι μια αντανάκλαση των Αργεντινών, που αισθάνονται ανώτεροι από τους άλλους χωρίς προφανή λόγο. Θα έπρεπε να έχουν περισσότερη τάξη», κατέληξε ο Ροτέν.