Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή της οικογένειας του Μέσι

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή της οικογένειας του Μέσι

Κώστας Τόπας 12:51 - 24.11.2023

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή του σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ρακούζο.

Η Αγκουστίνα Σκάλια, ξαδέρφη της Αντονέλα Ρακούζο έπεσαν θύματα ληστείας από ενόπλους στο Ροζάριο καθώς έφευγε από το οικογενειακό της σούπερ μάρκετ για να καταθέσει χρήματα σε μια τοπική τράπεζα. Οι ληστές αφαίρεσαν 20.626 ευρώ, ενώ μάλιστα πυροβόλησαν επίσης τουλάχιστον μια φορά κι έσπασαν ένα από τα τζάμια του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η επιχείρηση των πεθερικών του Μέσι γίνεται στόχος στο Ροζάριο, καθώς τον περασμένο Μάρτιο, άγνωστοι είχαν στείλει απειλητικό μήνυμα, ενέργεια που εκτιμήθηκε από τους ανακριτές, πως έγινε στο πλαίσιο πολιτικών αντιπαραθέσεων σε τοπικό επίπεδο.

Ο σύζυγος της ξαδέρφης της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, δημοσίευσε στα social media εικόνες από το συμβάν, δείχνοντας το σημάδι που άφησε η σφαίρα των ληστών στο αυτοκίνητο.

«Έχοντας επίγνωση των εποχών που ζούμε, όπου κάθε μέρα υπάρχει τόση αδικία, είμαι ευγνώμων που αυτός είναι μόνο ένας φόβος. Σας ευχαριστώ για την τόση αγάπη αυτές τις μέρες», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ένας συνάδελφος που εργαζόταν στο οικογενειακό σούπερ μάρκετ είπε στα Μέσα ενημέρωσης για την τρομακτική επίθεση.

«Πηγαίναμε από το σούπερ μάρκετ στην τράπεζα για να καταθέσουμε τα χρήματα», είπε ο υπάλληλος. «Υπήρχε ένα αυτοκίνητο, σίγουρα, γιατί τους είδα να μπαίνουν σε αυτό. Όταν ξεκίνησαν όλα, το μόνο που άκουσα ήταν πυροβολισμοί. Όταν βγήκαμε, είδαμε τον αντίκτυπο της σφαίρας».

Ο επικεφαλής της διοίκησης ασυρμάτου, Ντιέγκο Σανταμαρία, ανέφερε επίσης ορισμένες λεπτομέρειες της επίθεσης.

«Ο πυροβολισμός προφανώς ακούστηκε όταν το αυτοκίνητο προσπάθησε να διαφύγει», είπε. «Έφευγαν από το σούπερ μάρκετ για να πάνε σε μια κοντινή τράπεζα. Στις 5 το απόγευμα τους πλησίασε ένα λευκό αυτοκίνητο, έσπασε το τζάμι και αφαιρέθηκαν οι σακούλες που περιείχαν το μεγάλο χρηματικό ποσό".