Επίθεση της μαφίας σε κατάστημα που ανήκει στη σύζυγο του Μέσι - Το ανατριχιαστικό μήνυμα για τη ζωή του (vid)

Αντονέλα - Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι & Αντονέλα Ροκούζο/©Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images/Ideal Images

Επίθεση της μαφίας σε κατάστημα που ανήκει στη σύζυγο του Μέσι - Το ανατριχιαστικό μήνυμα για τη ζωή του (vid)

Κώστας Τόπας 14:23 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 02.03.2023

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο και άφησαν ένα ανατριχιαστικό μήνυμα για τον αστέρα του ποδοσφαίρου.

Ένοπλοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/03) σε σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο. Ένας από τους δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πιάστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να περπατά στις εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην πόλη Ροζάριο της πατρίδας του Αργεντινού αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, και να πυροβολεί επανειλημμένα σε μεταλλικά παντζούρια πάνω από τα παράθυρα και την εξώπορτα.

Σύμφωνα δε με όσα ήρθαν στο φως, οι δράστες άφησαν και ένα απειλητικό μήνυμα στo σημείο που έγραφε: «Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Γιάβκιν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει». Ο Πάμπλο Γιάβκιν δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο του Ροζάριο.

Ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός που ανέφερε την επίθεση ισχυρίστηκε ότι το μήνυμα υποδηλώνει ότι οι εγκληματίες μπορεί να προσπαθούν να εκβιάσουν χρήματα από τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι. 

Το σούπερ μάρκετ, το οποίο ονομάζεται Supermercado Unico, ανήκει στην οικογένεια της Αντονέλα και φέρεται να το διαχειρίζεται ένας από τους ξαδέρφους της. Οπως είναι λογικό, μετά την ένοπλη επίθεση τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/03), η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή για λίγες ημέρες.

Ο Μέσι έχει μια τεράστια έπαυλη στα περίχωρα του Ροζάριο που ονομάζεται «Το Φρούριο». Είναι χτισμένο σε τρία οικόπεδα σε ένα περιφραγμένο ιδιωτικό κτήμα και διαθέτει τεράστιο κινηματογράφο, γυμναστήριο και υπόγειο γκαράζ με αρκετό χώρο για 15 αυτοκίνητα. Με την Αντονέλα, ο 35χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής παντρεύτηκαν σε έναν λαμπερό γάμο στο Rosario's City Centre Hotel and Casino τον Ιούνιο του 2017. Έχουν τρεις γιους τους Τιάγκο, Ματέο και Σίρο κι έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μαζί στη Βαρκελώνη πριν από τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2021.