Ο Μέσι έκανε δώρο 35 επιχρυσωμένα iPhone σε συμπαίκτες και σταφ της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ
i

Μέσι/©Intime

Ο Μέσι έκανε δώρο 35 επιχρυσωμένα iPhone σε συμπαίκτες και σταφ της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Κώστας Τόπας 09:26 - 02.03.2023

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να πληρώσει σχεδόν 200.000 ευρώ για 35 επιχρυσωμένα iPhone προς τους συμπαίκτες και το σταφ της εθνικής Αργεντινής.

Μετά την επιτυχία της στο Κόπα Αμέρικα, ακολούθησε η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια για την εθνική Αργεντινής, επικρατώντας της Γαλλίας στα πέναλτι σε έναν εκπληκτικό τελικό που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Λιονέλ Μέσι. ο οποίος προχώρησε σε μια ξεχωριστή και αρκετά δαπανηρή χειρονομία για χάρη των συμπαικτών του και του τεχνικού σταφ της ομάδας, καθώς παρήγγειλε 35 iPhone με περίβλημα από χρυσό 24 καρατίων και χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη, τα οποία συνολικά θα του κοστίσουν περίπου 200.000 ευρώ!

Ο ηγέτης της «Αλμπισελέστε» ήρθε σε επικοινωνία με τον  ιδιοκτήτη της εταιρείας iDesing Gold, Μπεν Λάιονς και μάλιστα οι δυο τους είχαν ραντεβού στο Παρίσι, με αφορμή τη βράβευση του «Pulga» ως κορυφαίου παίκτη της FIFA.

«Ο Λέο ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και φανταχτερό για να γιορτάσει το σπουδαίο κατόρθωμα. Δεν είναι απλά ο GOAT, είναι ένας από τους πιο πιστούς μας πελάτες και επικοινώνησε μαζί μας μερικές φορές μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Του πρότεινα τα χρυσά iPhones με χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη και ξετρελάθηκε με την ιδέα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Sun.