Ο Μέσι δέχθηκε περισσότερα συγχαρητήρια από τον Εμπαπέ παρά από τη σύζυγό του (vid)

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ

i

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ/PrtScr

Ο Μέσι δέχθηκε περισσότερα συγχαρητήρια από τον Εμπαπέ παρά από τη σύζυγό του (vid)

Κώστας Τόπας 15:47 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 28.02.2023

Ο Λιονέλ Μέσι, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, δέχθηκε μια ζεστή αγκαλιά από τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, κερδίζοντας παράλληλα το 77ο πολυπόθητο ατομικό του έπαθλο μετά από ένα εκπληκτικό 2022 όπου οδήγησε την Αργεντινή σε θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν το φαβορί για το συγκεκριμένο έπαθλο και στο τέλος είδε να συγκεντρώνει συνολικά 52 βαθμούς, έπειτα από ψηφοφορία από παίκτες, προπονητές και φιλάθλους,

Ο συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ ήρθε δεύτερος με 44 βαθμούς, με τον νικητή της Χρυσής Μπάλας του 2022, Καρίμ Μπενζεμά να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 35 βαθμούς. Ο Πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο παρέδωσε το βραβείο στον Μέσι, αλλά όταν διαβάστηκε το όνομα του, ο Αργεντινός μοιράστηκε μια θερμή αγκαλιά με τον Εμπαπέ στο «Theatre du Chatelet».

Ο Γάλλος σταρ ήταν στα δεξιά του, με τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο στα αριστερά του. Ωστόσο, ο Μέσι δεν είχε από την Αντονέλα την ίδια αγάπη που του έδειξε ο Εμπαπέ, ο οποίος του έσφιξε το χέρι και τον αγκάλιασε προτού ο «Pulga» ανεβεί στο βήμα.