Ο Μέσι απάντησε στις μπηχτές του Μπενζεμά για το βραβείο του «καλύτερου παίκτη της σεζόν»

Λιονέλ Μέσι

i

©INTIME

Ο Μέσι απάντησε στις μπηχτές του Μπενζεμά για το βραβείο του «καλύτερου παίκτη της σεζόν»

Sportal newsroom 18:38 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 01.03.2023

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται, ότι απάντησε στα παράπονα του Καρίμ Μπενζεμά για την απονομή του βραβείο του «καλύτερου παίκτη της σεζόν» στον Αργεντινό.

Ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ της Δευτέρας (27/2) πήρε στο Παρίσι το βραβείο του «καλύτερου παίκτη της σεζόν» από την FIFA. Ο Αργεντινός σταρ βγήκε πρώτος με 52 ψήφους οχτώ παραπάνω από τον δεύτερο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ τη τριάδα την έκλεισε ο Καρίμ Μπενζεμά. 

Μετά την απονομή του βραβείου ο Καρίμ Μπενζεμά ανέβασε ένα στόρι στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να «πετάει» μπηχτές για το αποτέλεσμα. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος μάλιστα δεν βρέθηκε στο χώρο της απονομής, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φαινόντουσαν όλα τα επιτεύγματά του τη σεζόν 2021-22, όπου μεταξύ αυτών είναι και η κατάκτηση της La Liga και του Champions League.

Υπερασπίστηκε την επιλογή του να ψηφίσει τον Μέσι ο Αλάμπα: «Δεν τον ψήφισα μόνος μου...»
LA LIGA

11:34 - 28.02.2023

Υπερασπίστηκε την επιλογή του να ψηφίσει τον Μέσι ο Αλάμπα: «Δεν τον ψήφισα μόνος μου...»

Ο Νταβίντ Αλάμπα θέλησε να υπερασπιστεί την επιλογή του να ψηφίσει τον Λιονέλ Μέσι για καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, αποθεώνοντας παράλληλα τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

Κάπως έτσι ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε ένα στόρι, στο οποίο υπάρχει μια φωτογραφία με εκείνον να κρατάει το Παγκόσμιο Κύπελλο από το Κατάρ. Χθες (28/2) ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, κρατώντας το βραβείο του «The Best» και έγραψε: 

«Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να κερδίσω αυτό το βραβείο. Σε όλους, από τη εθνική ομάδα, την οικογένεια και τους φίλους μου, μέχρι τα 45 εκατομμύρια Αργεντινούς που μας εμπιστεύτηκαν. Και συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές των βραβείων FIFA «The Best», ειδικά στους Λιονέλ Σκαλόνι και Εμιλιάνο Μαρτίνες που άξιζαν τόσα πολλά και τα βραβεία τους. Μια αγκαλιά σε όλους, τα λέμε σύντομα!!!».