Μακ Άλιστερ για Μέσι: «Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Μακ Άλιστερ για Μέσι: «Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:44 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 02.03.2023

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, ο οποίος ήταν από τις μεγάλες αποκαλύψεις της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έδωσε συνέντευξη σε μέσο του εξωτερικού κάνοντας αναφορές για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του με τη φανέλα της εθνικής.

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά τις μεγάλες εμφανίσεις και την κατάκτηση του πρώτου Μουντιάλ της καριέρας του το περασμένο Δεκέμβριο με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, πήρε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την FIFA.

 Ο 35χρονος Αργεντίνος σταρ συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση της Αργεντινής, ενώ στα βραβεία της FIFA βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας με μεγάλη διαφορά από τον συμπαίκτη του στη Γαλλία και αντίπαλό του στον τελικό του Κατάρ, Κίλιαν Εμπαπέ.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο «Pulga» δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα βρίσκεται στο επόμενο Μουντιάλ του 2026 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, όμως ο συμπαίκτης του στην εθνική Αλέξις Μακ Άλιστερ, εξέφρασε την πεποίθησή του για την παρουσία του Μέσι στην μεγάλη διοργάνωση.

«Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας. Προφανώς βλέπω τον Μέσι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στα 40 ή στα 45 του θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο. 

Είναι πολύ επαγγελματίας, μπορείτε να το δείτε, είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση για να συνεχίσει να παίζει ήρεμα. Και μετά, έχει τα πάντα στο κεφάλι του, πέρα από τα σωματικά έχει τα πάντα στο κεφάλι του. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τρέξουμε για αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακ Άλιστερ.