Ο Μέσι δημιούργησε μία νέα συλλογή κρασιών με το όνομά του - Πόσο κοστίζει κάθε φιάλη

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Ο Μέσι δημιούργησε μία νέα συλλογή κρασιών με το όνομά του - Πόσο κοστίζει κάθε φιάλη

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:53 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.12.2023

Ο αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι δημιούργησε μία νέα συλλογή κρασιού με το όνομά του. Πόσο κοστίζει κάθε φιάλη.

Οι παγκοσμίου φήμης αθλητές και το κρασί δεν είναι ένας νέος συνδυασμός. Έχει αυξηθεί ο αριθμός των συνεργασιών που διάσημοι αθλητές συναντώνται με οινοποιεία και αμπελώνες για να λανσάρουν το δικό τους κρασί σήμα κατατεθέν. Ο Λιονέλ Μέσι, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, ακολουθεί αυτή την τάση εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεργαστεί με την εταιρεία «MM WINE MAKER», προκειμένου να δημιουργήσει κάτι πολύ ξεχωριστό. Η συλλογή αυτή ονομάζεται «LIONEL GOAT 10 COLLECTION».

Αυτοί οι οινοποιοί έχουν μια βαθιά σχέση με τη γη της Απουλίας στην Ιταλία, όπου η νέα συλλογή βρίσκει την καταγωγή της. Ο Μέσι έχει ήδη μια βαθιά ιταλική σύνδεση με την καταγωγή του και αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος του να αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία του. Η συλλογή είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο της MM Winemaker και κυμαίνεται από 32 έως 544 ευρώ.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!