Η «κόντρα» Μέσι - Κριστιάνο επιστρέφει για τελευταία φορά: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε φιλικό με την Αλ Νασρ

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Η «κόντρα» Μέσι - Κριστιάνο επιστρέφει για τελευταία φορά: Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε φιλικό με την Αλ Νασρ

Δημήτρης Χούπης 09:01 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 12.12.2023

Η «κόντρα» του Μέσι με τον Κριστιάνο επιστρέφει στα γήπεδα, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε πως θα παίξει φιλικό παιχνίδι με την Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Η «κόντρα» του Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει πιθανότατα για μία τελευταία φορά στους αγωνιστικούς χώρους. 

Συγκεκριμένα η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να συμμετάσχει στο Riyadh Season Cup σε ένα παγκόσμιο τουρ που θα πραγματοποιήσει. 

Η μία από τις δύο αναμετρήσεις που θα δώσει η αμερικανική ομάδα λοιπόν στη χώρα της Μέσης Ανατολής θα είναι με την Αλ Νασρ. Κάτι που σημαίνει ότι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα έρθουνε και πάλι αντιμέτωποι μετά από την περασμένη χρονιά όταν η Παρί Σεν Ζερμέν είχε παίξει και πάλι για το Riyadh Season Cup με την Αλ Νασρ. Αυτή μάλιστα θα είναι πιθανότατα και η τελευταία μεταξύ τους «μάχη». 

Ο αγώνας ανάμεσα στην αραβική ομάδα και την Ίντερ Μαϊάμι λοιπόν θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου στο Kingdom Arena, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα η παρέα του Μέσι θα παίξει κόντρα στην Αλ Χιλάλ, σε ένα παιχνίδι που ο Νεϊμάρ θα λείψει λόγω τραυματισμού. 

Οι αριθμοί των δύο από τη σεζόν που έχουν αποχωρήσει από την Ευρώπη

Μέσι και Ρονάλντο μπορεί να βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, ωστόσο τα νούμερά τους στις ομάδες τους μόνο αυτό δεν δείχνουν. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός σταρ σε 14 παιχνίδι με την Ίντερ Μαϊάμι έχει βρει δίχτυα 11 φορές, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ, την ίδια ώρα που ο Πορτογάλος σε 44 αγώνες έχει 33 γκολ και 12 ασίστ.