Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτιαξε την καλύτερη 11αδα όλων των εποχών χωρίς Μέσι και Κριστιάνο

Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτιαξε την καλύτερη 11αδα όλων των εποχών χωρίς Μέσι και Κριστιάνο

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 15:03 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 11.12.2023

Σε ανάρτηση της Αλ Ιττιχάντ στο Twitter, ο Καρίμ Μπενζεμά έφτιαξε σαν προπονητής την καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών και δεν συμπεριέλαβε Ρονάλντο και Μέσι.

Η Αλ Ιτιχάντ δημοσίευεσε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο ο Καρίμ Μπενζεμά λέει ποια είναι κατά τη γνώμη του η καλύτερη ενδεκάδα στην ιστορία, αφήνοντας το ποδοσφαιρικό κοινό άφωνο...!

Ως προπονητής, χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-2 και οι επιλογές του ήταν οι εξής: Μάνουελ Νόιερ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ντάνι Άλβες, Μακελελέ, Πογκμπά, Ζιντάν, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Έτσι, άφησε έξω από την κορυφαία ενεδεκάδα της ιστορίας τον Λιονέλ Μεσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι σύμφωνα με την κοινή γνώμη οι δύο καλύτεροι όλων των εποχών.

Ιστορικός Κριστιάνο: Εφτασε τα 1200 παιχνίδια καριέρας - «Δεν έχω τελειώσει ακόμα!» (vids)
REST OF THE WORLD

09:53 - 09.12.2023

Ιστορικός Κριστιάνο: Εφτασε τα 1200 παιχνίδια καριέρας - «Δεν έχω τελειώσει ακόμα!» (vids)

Ιστορικής σημασίας ήταν ο αγώνας κόντρα στην Αλ Ριάντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος αστέρας βρήκε δίχτυα, μοίρασε ασίστ κι έφτασε τους 1.200 αγώνες στην πλούσια καριέρα του.

Ο Γάλλος άσσος υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί 26 τρόπαια και είναι οι δύο παίκτες με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της «Βασίλισσας» (Ρονάλντο 450, Μπενζεμά 353). Με τον Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε ποτέ στην ίδια ομάδα, χάρισαν όμως ως αντίπαλοι τρομερές στιγμές στο ποδοσφαρικό κοινό στα αμέτρηρτα «El Clásico», στα οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι.