Τα πεπραγμένα του Νάρεϊ στη Σαουδική Αραβία και η συνάντηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ρονάλντο - Νάρεϊ

i

© Instagram

Τα πεπραγμένα του Νάρεϊ στη Σαουδική Αραβία και η συνάντηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:11 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 10.12.2023

Ο πρώτος απολογισμός του Κάλεντ Νάρεϊ στη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και η συνάντηση με τους σούπερ σταρ τους πρωταθλήματος.

Από το περασμένο καλοκαίρι και μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Κάλεντ Νάρεϊ συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ.

Μετά από μία πετυχημένη θητεία με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ο Γερμανός εξτρέμ πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν χαράξει αρκετοί σπουδαίοι σούπερ σταρ τους τελευταίους μήνες και μέχρι στιγμής δείχνει να... δικαιώνεται.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει τρία τέρματα και μία ασίστ σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Νάρεϊ έκανε... σεφτέ. Η Αλ Καλίτζ αντιμετώπισε την Αλ Ακχούντ και πήρε τη νίκη με... λυτρωτή τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου. Ο 29χρονος επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60ο λεπτό (0-1). 

Στις 9 Νοεμβρίου και στη νίκη της Αλ Καλίτζ κόντρα την Αλ Ταέ (3-1), ο Νάρεϊ έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ξανά και πέτυχε το δεύτερό του γκολ στη Σαουδική Αραβία.

Τέλος, στο πρόσφατο ματς της ομάδας του κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά και στην ήττα με 4-2, ο Γερμανός εξτρέμ έκανε το 3/3 από την «άσπρη βούλα».

Η συνάντηση... κορυφής

Η αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ με την Αλ Νασρ, αποτέλεσε δίχως αμφιβολία μία ξεχωριστή εμπειρία για τον πρώην παίκτη των ασπρόμαυρων. Μπορεί οι κίτρινοι να αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και να γνώρισαν την ήττα με 2-0, ωστόσο η συνάντηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο επίκεντρο.

Το πέρασμα από την Τούμπα

Τον Ιούλιο του 2022 κι έπειτα από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον Γερμανό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Οι εκπληκτικές επιδόσεις του 29χρονου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, «ανάγκασαν» τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να εξετάσουν σοβαρά την περίπτωσή του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο «γάμος». 

Όπως αποδείχθηκε, στη Φορτούνα ο Νάρεϊ βρήκε την… Ιθάκη του, καθώς σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 8 γκολ και 15 ασίστ, όντας ο κορυφαίος δημιουργός της δεύτερης κατηγορίας. 

Στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον παραπάνω άτυπο τίτλο, καταγράφοντας τη σεζόν 2022-2023, 35 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος πρόλαβε να καταγράψει ήδη άλλες έξι συμμετοχές στα προκριματικά του UEFA Conference League και το πρωτάθλημα, φτάνοντας έτσι τα 41 ματς.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη