Απίστευτο: Η Κυβέρνηση της Καταλονίας κόβει το ντουζ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα λόγω έλλειψης νερού

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

©Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Απίστευτο: Η Κυβέρνηση της Καταλονίας κόβει το ντουζ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα λόγω έλλειψης νερού

Κώστας Τόπας 13:05 - 13.12.2023

Η Κυβέρνηση της Καταλονίας αποφάσισε μια σειρά μέτρων για την ανακούφιση των επιπτώσεων της ξηρασίας λόγω έλλειψης νερού, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στους παίκτες της Μπαρτσελόνα να κάνουν ντους είτε μετά από προπονήσεις είτε έπειτα από αγώνες στο Μοντζουίκ.

Η Κυβέρνηση της Καταλονίας αποφάσισε μια σειρά μέτρων για την ανακούφιση των επιπτώσεων της ξηρασίας. Γι' αυτό και ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπει τη χρήση ντους σε γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα, κάτι που επηρεάζει άμεσα τον σύλλογο της Μπαρτσελόνα και τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες.

«Η Μπαρτσελόνα καταναλώνει νερό στο Ολυμπιακό Στάδιο Λιουίς Κονπάνς στο Εσπορτίβα και σε άλλα μέρη. Αυτό που πρέπει να κάνει η Μπάρτσα είναι να αντισταθμίσει το νερό που χρησιμοποιεί με άρδευση και να εξοικονομήσει με ντους. Όλος αυτός ο εξοπλισμός καταναλώνει πολύ νερό και η Μπάρτσα έχει την υποχρέωση να μειώσει την κατανάλωσή της. Αν θέλουν να συνεχίσουν να ποτίζουν τα γήπεδα, θα πρέπει να αποζημιώσουν ακόμη περισσότερο για αυτό που καταναλώνουν», είπε ο Ντέιβιντ Μάσπορτ όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες της Μπάρτσα πρέπει να κάνουν μπάνιο στο σπίτι τους μετά τους αγώνες. στο Μοντζουίκ.

Έτσι, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνουν ντους στα σπίτια τους για να συμμορφωθούν με τα μέτρα της Κυβέρνησης και δεν θα της επιτρέπεται να κάνουν ντους ούτε στο προπονητικό του κέντρο, ούτε στους αγώνες.