«Καμία συμφωνία για το μέλλον του Εμπαπέ», διαψεύδει το περιβάλλον του Γάλλου αστέρα για συμφωνία με Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

«Καμία συμφωνία για το μέλλον του Εμπαπέ», διαψεύδει το περιβάλλον του Γάλλου αστέρα για συμφωνία με Ρεάλ

Κώστας Τόπας 14:11 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 08.01.2024

Το περιβάλλον του Κιλιάν Εμπαπέ διαψεύδει ότι ο 24χρονος Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει δώσει τα χέρια με την Ρεάλ

Ενώ η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μόλις άνοιξε τις πόρτες της και από την 1η Ιανουαρίου, ο Κιλιάν Εμπαπέ, στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο, μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο.

Το Σαββατοκύριακο ήταν ταραχώδες για τον Γάλλο αστέρα. Αντικρουόμενες πληροφορίες από όλη την Ευρώπη, την Αγγλία, την Ισπανία ακόμη και τη Γαλλία, που όμως δεν επηρεάζουν τον Εμπαπέ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στην ευρεία νίκη των Παριζιάνων με 9-0 κόντρα στη Ρεβέλ για το Κύπελλο Γαλλίας.

Το απόγευμα της Κυριακής (07/01), η βρετανική εφημερίδα «Times» αποκάλυψε την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Κιλιάν Εμπαπέ στρεφόταν «προς την Premier League αφού απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης». Ωστόσο, η αντίθετη ιστορία ήρθε αργότερα το βράδυ στη Γαλλία. Κι αυτό διότι το «Foot Mercato» αποκάλυψε ότι ο «24χρονος επιθετικός θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι» αφού έχει συμφωνήσει με τους «μερένχες».

Ωστόσο, το περιβάλλον του παίκτη τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά με το μέλλον του Εμπαπέ.

«Δεν υπάρχει συμφωνία για το μέλλον του Κιλιάν, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για αυτό. Κανένας τύπος επιρροής δεν θα μπορούσε να υπαγορεύσει το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης, του προβληματισμού ή της απόφασης του παίκτη», τόνισαν χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018. 

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη» Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!