Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λαβέτσι λόγω υπερβολικής δόσης χαπιών - Διαψεύδει η οικογένειά του

Εζεκιέλ Λαβέτσι

i

©intime

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λαβέτσι λόγω υπερβολικής δόσης χαπιών - Διαψεύδει η οικογένειά του

Δημήτρης Χούπης 10:52 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 08.01.2024

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Εζεκιέλ Λαβέτσι εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης χαπιών, με την οικογένειά του να διαψεύδει.

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι  εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο. Ο Αργεντινός πρώην σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως έγινε γνωστό πήγε σε ιατρικό κέντρο του Μπουένος Άιρες το απόγευμα του Σαββάτου (6/1), με τα Μέσα της Αργεντινής να κάνουν λόγο για υπερβολική δόση χαπιών. 

Παρόλα αυτά ο γιος του Τόμας κάνοντας ένα story στον λογαριασμό του στο instagram διέψευσε τα όσα λέγονται για τον πατέρα του. «Ο μπαμπάς μου ακολουθεί θεραπεία και είναι καλά, τον φροντίζουν. Σταματήστε να επινοείτε πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν πήρε υπερβολική δόση ή ό,τι λένε», ανέφερε συγκεκριμένα. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 15 μέρες ο πρώην παίκτης της Νάπολι μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο της Ουρουγουάης. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες ήταν αντικρουόμενες γύρω από τον λόγο που τραυματίστηκε. 

Ένα δημοσίευμα έκανε λόγο ότι είχε ένα τραύμα, γλιστρώντας από την σκάλα την ώρα που άλλαζε μία λάμπα. Ενώ ένα άλλο δημοσίευμα υποστήριζε πως ο 38χρονος είχε μαχαιρωθεί από ένα μέλος της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Χοσέ Ιγνάσιο

Η αναφορά για τη μαχαιριά συνέβη για οικονομικό θέμα. Παρόλα αυτά σύμφωνα με νέο δημοσίευμα αυτό το ενδεχόμενο δεν είχε επιβεβαιωθεί από κανέναν. Το πιο πιθανό σενάριο μάλιστα που φαίνεται ότι ισχύει είναι ο Αργεντινός να έχει σπάσει την κλείδα του.

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη« Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!