Συγκλονίζει ο Σέρχιο Ρίκο για το ατύχημα του: «Θυμάμαι μόνο ένα όνειρο, πήγαινα προς τη μία κατεύθυνση και είδα τον πατέρα μου στην άλλη»

Σέρχιο Ρίκο

i

PrtScr

Συγκλονίζει ο Σέρχιο Ρίκο για το ατύχημα του: «Θυμάμαι μόνο ένα όνειρο, πήγαινα προς τη μία κατεύθυνση και είδα τον πατέρα μου στην άλλη»

Κώστας Τόπας 13:01 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 05.01.2024

Ο Σέρχιο Ρίκο μίλησε μετά το ατύχημα που υπέστη πριν από εννέα μήνες με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει σε κώμα.

Η «DAZN», η κορυφαία παγκόσμια αθλητική πλατφόρμα ροής, προσφέρει την πρώτη συνέντευξη βίντεο του Σέρχιο Ρίκο από τότε που υπέστη το ατύχημα που τον οδήγησε σε κώμα τον περασμένο Απρίλιο. Μαζί με τον δημοσιογράφο Πάμπλο Πίντο, ο Ισπανός κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν μιλάει για το τι θυμάται για το ατύχημα, το κώμα και πώς πηγαίνει η ανάρρωσή του.

«Κάθε μέρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Νιώθω ότι το σώμα μου είναι ξανά όπως ήταν πριν. θα έλεγα ότι έχω αναρρώσει κατά 90%», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Ρίκο.

Τις περισσότερες από 80 ημέρες που νοσηλεύεται, ο Σεβιλιάνος κίπερ έχασε σχεδόν 20 κιλά, αλλά όχι την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά, αφού έχει διαβεβαιώσει ότι είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να επιστρέψει στο καλύτερό του επίπεδο: «Στο κεφάλι μου υπάρχει καμία άλλη επιλογή από το να επιστρέψω. Όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι θα μπορούσα να επιστρέψω χωρίς πρόβλημα, οπότε, αν δεν το φοβούνται, γιατί να το φοβάμαι εγώ;» .

Αφού έπαιξε κόντρα στο Στρασβούργο τον περασμένο Απρίλιο, ο Ρίκο πήρε ένα αεροπλάνο για τη Σεβίλλη, όπου είχε το ατύχημα που τον οδήγησε να περάσει 26 ημέρες σε κώμα, από το οποίο δεν θυμάται τίποτα εκτός από ένα όνειρο στο οποίο συνέπεσε με τον αποθανόντα πατέρα του: «Θυμάμαι μόνο ένα όνειρο. Ήταν δύο δρόμοι, πήγαινα προς τη μία κατεύθυνση και είδα τον πατέρα μου από την άλλη. Τον φώναξα "μπαμπά, μπαμπά!", αλλά δεν μου απάντησε. Το έχω μιλήσει με φίλους που είναι αφοσιωμένοι στην ψυχολογία και αυτό που μου έχουν πει είναι ότι δεν ήταν ακόμα η ώρα μου .