Σοκ στην Αργεντινή με Λαβέτσι: Στο νοσοκομείο έπειτα από φήμες ότι μαχαιρώθηκε σε πάρτι

Εζέκιελ Λαβέτσι

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Σοκ στην Αργεντινή με Λαβέτσι: Στο νοσοκομείο έπειτα από φήμες ότι μαχαιρώθηκε σε πάρτι

Κώστας Σωτηρίου 09:21 - 21.12.2023

Ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Εζεκιέλ Λαβέτσι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού φέρεται να υπέστη τραύμα στην κοιλιά, έπειτα από μαχαιριά που δέχθηκε κοντά στην περιοχή των νεφρών.

Δημοσιεύματα στη Νότια Αμερική αναφέρουν ότι ο πρώην επιθετικός της Αργεντινής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης την Τετάρτη (20/12).  Ωστόσο, έχουν προκύψει αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που τραυματίστηκε. 

Μια αναφορά από το «TYC Sports» ισχυρίζεται ότι πηγές της οικογένειας Λαβέτσι ανέφεραν ότι έλαβε το τραύμα όταν γλίστρησε από μια σκάλα ενώ προσπαθούσε να αλλάξει μια λάμπα. Ωστόσο, το «El Observador» αναφέρει ότι αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο 38χρονος μαχαιρώθηκε από ένα μέλος της οικογένειας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Χοσέ Ιγνάσιο, όταν και ζητήθηκαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/12).

Η αναφορά τους ισχυρίζονται επίσης ότι η υποτιθέμενη μαχαιριά στον Λαβέτσι συνέβη για θέμα που αφορά τα χρήματα. Ωστόσο, δημοσίευμα από την «Clarin» δείχνει ότι η τοπική αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό με μαχαίρι. Η εφημερίδα γράφει: «Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη αναφορά από την κλινική και η σοβαρότητα της κατάστασης του 38χρονου πρώην ποδοσφαιριστή είναι άγνωστη». Όλες οι αναφορές αναφέρουν ότι ο Λαβέτσι έχει σπάσει την κλείδα από το περιστατικό, με την προηγούμενη αναφορά να τονίζει ότι αυτό προήλθε από το χτύπημα του σε ένα έπιπλο κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Ο Λαβέτσι έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο εδώ και τέσσερα χρόνια. Από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του, έχει αξιοποιήσει το χρόνο του για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να παρακολουθήσει μια σειρά από πάρτι. Εκτός από την Παρί, ο Λαβέτσι έχει πρωταγωνιστήσει σε ομάδες όπως η Τζένοα και η Νάπολι. Αποσύρθηκε το 2020 παίζοντας στην κινεζική ομάδα Hebei FC.