«Βόμβα» από τη Γαλλία: Οριστική συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

«Βόμβα» από τη Γαλλία: Οριστική συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμπαπέ!

Sportal newsroom 00:29 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 08.01.2024

Δημοσίευμα «φωτιά» από το «Foot Mercato», το οποίο κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Το μεγάλο σήριαλ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Εμπαπέ, που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του και μάλιστα θα έχει happy end για τους «μερένχες»!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκυρο «Foot Mercato», ο Γάλλος σούπερ σταρ απάντησε θετικά στην τελευταία πρόταση της «Βασίλισσας», προκειμένου να γίνει παίκτης των Μαδριλένων την επόμενη σεζόν.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν σενάρια που ήθελαν τη Ρεάλ να βρίσκεται σε επαφές με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, φημολογούταν ότι οι «μερένχες» του είχαν δώσει και προθεσμία.

Όπως φαίνεται, αυτό δεν δημιούργησε πρόβλημα στο deal και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την έναρξη της συνεργασία τους μετά τη φετινή σεζόν. Όσον αφορά την Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται να μην έχει πρόβλημα, καθώς ο Εμπαπέ έχει συμφωνήσει με τους Παριζιάνους να παραιτηθεί από τα μπόνους του εφόσον δεν ανανεώσει.

Έκανε το καθήκον της η Ρεάλ Μαδρίτης, άνετες προκρίσεις για Ατλέτικο και Χιρόνα
REST OF THE WORLD

00:20 - 07.01.2024

Έκανε το καθήκον της η Ρεάλ Μαδρίτης, άνετες προκρίσεις για Ατλέτικο και Χιρόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε την υποχρέωση, επικρατώντας με 3-1 της Αραντίνα που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας και πέρασε στους «16» του Copa Del Rey, όπως και οι Ατλέτικο και Χιρόνα.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να φανεί αν το ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου επιβεβαιωθεί και ο Κιλιάν Εμπαπέ γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.