Η στιγμή που ο Μπέλιγχαμ σκεπάζει ένα ball boy με την κουβέρτα της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

Η στιγμή που ο Μπέλιγχαμ σκεπάζει ένα ball boy με την κουβέρτα της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Κώστας Τόπας 09:54 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 07.01.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αραντίνα για το Copa Del Rey.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει καταλάβει δύο πράγματα τέλεια. Ότι είναι ο μεγάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη. Ο Άγγλος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ερασιτεχνική Αραντίνα, γνωρίζοντας ότι, εκτός μεγάλης έκπληξης, δεν επρόκειτο να παίξει. Αλλά ήξερε επίσης ότι οι σχεδόν 10.000 άνθρωποι που ήρθαν στο γήπεδο ήθελαν να τον από κοντά.

Ο Μπέλιγχαμ έκανε την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο κατά την άφιξή του στο γήπεδο, όπως πάντα σε κάθε παιχνίδι και χαιρέτησε όλους όσους ήταν στο γήπεδο. Λίγο αργότερα, ο 20χρονος μέσος χειροκροτήθηκε για μία σπουδαία κίνηση, βλέποντας ένα ball boy να τρέμει από το κρύο.

Συγκεκριμένα, ο Μπέλιγχαμ πήγε προς το μέρος του ball boy και του έδωσε την κουβέρτα του για να ζεσταθεί, σε ένα ματς που οι θερμοκρασίες έφτασαν υπό του μηδενός. Μια χειρονομία που κέρδισε την αγάπη των οπαδών της Αραντίνα τον έπαινο στον βρετανικό Τύπο, ο οποίος αρχίζει επίσης να καταλαβαίνει ότι έχει έναν αστέρα στις τάξεις του, με ποιότητα και χάρισμα. Δηλαδή τα απαραίτητα συστατικά για να είναι ηγέτης.