Άρντα Γκιουλέρ: Το «wonderkid» της Ρεάλ έκανε επιτέλους το ντεμπούτο του κι αυτά ήταν τα εντυπωσιακά επιτεύγματά του (vids)

Άρντα Γκιουλέρ

i

PrtScr

Άρντα Γκιουλέρ: Το «wonderkid» της Ρεάλ έκανε επιτέλους το ντεμπούτο του κι αυτά ήταν τα εντυπωσιακά επιτεύγματά του (vids)

Κώστας Τόπας 10:14 - 07.01.2024

Ο Άρντα Γκιουλέρ, αφότου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς έκανε επιτέλους το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακριβώς έξι μήνες αφότου έγινε επίσημη η υπογραφή της στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άρντα Γκιουλέρ έπαιξε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της «Βασίλισσα». Μετά από μισό χρόνο δοκιμασίας τραυματισμών, λόγω ρήξης μηνίσκου για την οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, την οποία ακολούθησαν δύο μυϊκοί τραυματισμοί που ανέβαλαν την έναρξη, ο νεαρός Τούρκος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο οι «μερένχες» πλήρωσαν 20 εκατομμύρια ευρώ συν 10 σε μπόνους για να τον εμποδίσει να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα, απόλαυσε την πρώτη του εμφάνιση με τους Μαδριλένους.

Ο Γκιουλέρ ολοκλήρωσε ένα συναρπαστικό ντεμπούτο για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 59 λεπτά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, είχε 56 φορές επαφή με την μπάλα, έκανε 39 πάσες με ποσοστό επιτυχίας 90%, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε ένα σουτ στο δοκάρι, ολοκλήρωσε δύο ντρίμπλες και κέρδισε τρεις μονομαχίες. Το «wonderkid» από την Τουρκία έκανε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση στο πρώτο του ημίωρο, ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, μονοπωλώντας τις επικίνδυνες ενέργειες. 

«Επαιξε μια ώρα σε καλό επίπεδο. Προφανώς δεν είναι ακόμα σε σωματικό επίπεδο, αλλά έχει δείξει την ποιότητά του. Έχει προσωπικότητα, έχει χαρακτήρα. Αυτό είναι καλό. Ξεχωρίζει για την ποιότητα που έχει με το (αριστερό) πόδι του, αλλά ο χαρακτήρας του είναι επίσης σημαντικός για να τα πάει καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε μετά το τέλος του αγώνα για τον Γκιουλέρ ο Αντσελότι.