Ρόι Κιν για Τεν Χαχ: «Θα απολυθεί μέσα στους επόμενους μήνες»

Ρόι Κιν για Τεν Χαχ: «Θα απολυθεί μέσα στους επόμενους μήνες»

Δημήτρης Χούπης 19:14 - 09.01.2024

Την πρόβλεψη ότι μέσα στους επόμενους μήνες ο Έρικ Τεν Χαχ θα έχει απολυθεί, έκανε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να επικράτησε με 2-0 της Γουίγκαν και να πήρε την πρόκριση για τη φάση των «32 στο Κύπελλο Αγγλίας, ωστόσο η εικόνα της ομάδας δεν άρεσε στον Ρόι Κιν. Εκεί οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βρουν απέναντί τους είτε τη Νιούπορτ Κάουντι είτε την Ίστλεϊ

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ, ανέφερε ότι στο FA Cup το μόνο που μετράει είναι η νίκη, αφού τα παιχνίδια είναι μονά. «Στο FA Cup το μόνο που μετράει είναι η νίκη, είναι νοκ- άουτ. Θέλεις να τελειώσεις τη δουλειά. Αυτό είπα και στα αποδυτήρια "τελειώστε τη δουλειά"». Ενώ στη συνέχεια ο Ολλανδός μίλησε και για το πρότζεκτ της Γιουνάιτεντ.

Πάνω σε αυτό «πάτησε» ο Ρόι Κιν, ο οποίος φαίνεται ότι δεν συμφώνησε με τον Τεν Χαχ, λέγοντας πως δεν βλέπει οι ιδέες του να εκπληρώνονται. «Δεν νομίζω. Ο προπονητής αναφέρθηκε στο "πρότζεκτ", πιθανώς εννοεί ότι θα έχει φύγει μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό πρέπει να εννοεί με αυτή τη λέξη. 

Δεν το είδα το πρότζεκτ σήμερα και δεν το έχω δει τους τελευταίους μήνες. Αλλά έχουν περάσει στον επόμενο γύρο και έχουν μια εύκολη κλήρωση, αλλά χρειάζεται να παίξουν καλύτερα», ήταν τα λόγια του Βορειοϊρλανδού.