Μάντσεστερ Σίτι: Πίσω θέλει τους Πόρο και Λουίζ
i

© PrtScr

Μάντσεστερ Σίτι: Πίσω θέλει τους Πόρο και Λουίζ

Γιάννης Λιβανός • 14:28 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 18.01.2024

Σύμφωνα με το "Football Insider", η Μάντσεστερ Σίτι θέλει πίσω δύο παλιά περιουσιακά της στοιχεία, που είχε πουλήσει πριν μερικά χρόνια και τώρα ξεχωρίζουν στην Premier League: Ο λόγος για τους Πόρο και Λουίζ.

Τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να κάνει το back to back στην Premier Leaue προσπαθεί να βρει η Μάντσεστερ Σίτι. «Οι πολίτες» βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και «ψάχνονται» να ενισχυθούν μεταγραφικά  στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με το "Football Insider", τον Πεπ Γκουαρδιόλα ενδιαφέρουν έντονα δύο παίκτες που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα της Σίτι στο παρελθόν. Ο λόγος για τους Πέδρο Πόρο και Ντάγκλας Λουίζ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές πουλήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο μεν Πέδρο Πόρο το 2022, ο δε Ντάγκλας Λουίζ το 2019.

Ο Πέδρο Πόρο ενσωματώθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019, ερχόμενος από τη Χιρόνα με το ποσό των 15 εκατομμυριών ευρώ, χωρίς να κάνει ούτε μία συμμετοχή!

Κάπως έτσι ο Πέδρο Πόρο παραχωρήθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ, όπου έπαιξε μία διετία (2020-2022), με την πορτογαλική ομάδα να τον αγοράζει δίνοντας περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Premier League, με την Τότεναμ να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος μπακ, έχει αγωνιστεί σε 21 αγώνες τη φετινή σεζόν, δίνοντας οκτώ τελικές πάσες, ενώ έχει πετύχει κι ένα γκολ. Με τα στατιστικά του αυτά ο Iσπανός δεξιός οπισθοφύλακας έχει πάρει τη φανέλα βασικού... σπίτι του.

Ο δεύτερος διαφαινόμενος «πόθος» του Γκουαρδιόλα, ο Ντάγκλας Λουίζ δόθηκε δανεικός στη Χιρόνα για δύο σεζόν(2017-19) πριν μετακομίσει στην Άστον Βίλα για σχεδόν 17 εκατομμύρια ευρώ το 2019. 

«Κοιτάζει» Ντιμπάλα η Άστον Βίλα
PREMIER LEAGUE

15:04 - 17.01.2024

«Κοιτάζει» Ντιμπάλα η Άστον Βίλα

Έπειτα από την αφλογιστία των επιθετικών του, ο Ουνάι Έμερι φαίνεται να θέλει να τονώσει την επίθεση του, «ρίχνοντας δίχτυα» στη Serie A και πιο συγκεκριμένα στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Στους «χωριάτες» και  υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αναδειχθεί σ' έναν από τους καλύτερους χαφ της Premier League. Με 30 εμφανίσεις , εφτά γκολ και έξι ασίστ η Μάντσεστερ Σίτι ερίζει δυνατά για την απόκτηση του, θέλοντας να τον επαναφέρει στο Έτιχαντ.