«Κοιτάζει» Ντιμπάλα η Άστον Βίλα

Πάόλο Ντιμπάλα

i

© PrtScr

«Κοιτάζει» Ντιμπάλα η Άστον Βίλα

Γιάννης Λιβανός • 15:04 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 17.01.2024

Έπειτα από την αφλογιστία των επιθετικών του, ο Ουνάι Έμερι φαίνεται να θέλει να τονώσει την επίθεση του, «ρίχνοντας δίχτυα» στη Serie A και πιο συγκεκριμένα στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Το μεταγραφικό «μπαμ» φέρεται να επιθυμεί να πραγματοποιήσει η Άστον Βίλα, φέρνοντας τον Ντιμπάλα στο «Βίλα Παρκ». Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ «οι χωριάτες» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού σταρ, πρόταση που ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ύστερα και από την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Αργεντινός σταρ, Ντιμπάλα «θα ψαχτεί» περισσότερο από ποτέ για μεταγραφή και ο Έμερι θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό, επιμένοντας στην απόκτηση του παίκτη, για τον οποίο μάλιστα είχε εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρόμα δείχνει να σκέφτεται την πρόταση της αγγλικής ομάδας και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν το προσεχές διάστημα. Αν η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας δεχθεί μία ικανοποιητική οικονομικά πρόταση, τότε δεν αποκλείεται ο Ντιμπάλα να ετοιμάσει βαλίτσες για Αγγλία.