Καρβαλιάλ σε Μουρίνιο μετά την αποχώρηση από τη Ρόμα: «Ένας γίγαντας θα είναι πάντα γίγαντας»

Μουρίνιο - Καρβαλιάλ

i

© Intime

Καρβαλιάλ σε Μουρίνιο μετά την αποχώρηση από τη Ρόμα: «Ένας γίγαντας θα είναι πάντα γίγαντας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρόμα.

Με μία ξαφνική ανακοίνωση, η Ρόμα το πρωί της Τρίτης (16/01) αποφάσισε να απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο από τη τεχνική ηγεσία της! 

Όλα αυτά λίγες ημέρες, αφότου οι «τζιαλορόσι» γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής θέσης στη Serie A, πέντε βαθμούς κάτω από την πέμπτη Φιορεντίνα

Οι ελπίδες για πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν είναι ακόμα ζωντανές, αλλά οι ιδιοκτήτες της Ρόμα ήταν δυσαρεστημένοι με τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, που περιλαμβάνουν την ήττα 1-0 στο Coppa Italia από τη Λάτσιο την περασμένη εβδομάδα και τέσσερις ήττες σε οκτώ αγώνες στη Serie A, με μόλις έξι βαθμούς συγκεντρωμένους από τους 24 διαθέσιμους. 

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες της Ρόμα δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις εμπρηστικές δηλώσεις του Μουρίνιο κατά των διαιτητών, επομένως προχώρησαν και στην απόλυση του «Special One». Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη είδηση έσκασε σαν... βόμβα, ενώ πολλοί θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα έπειτα από αυτήν την εξέλιξη. Ένας εξ αυτών και ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος αποθέωσε τον Μουρίνιο μέσα από τα social media. 

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού και συμπατριώτης του, σχολίασε χαρακτηριστικά στο twitter: «Ένας γίγαντας θα είναι πάντα γίγαντας…».