Η απόλυση του Μουρίνιο πυροδότησε διαμαρτυρίες έξω από το προπονητικό της Ρόμα (vid)

Τα φυλλάδια από τους οπαδούς της Ρόμα για τον Μουρίνιο

i

PrtScr

Η απόλυση του Μουρίνιο πυροδότησε διαμαρτυρίες έξω από το προπονητικό της Ρόμα (vid)

Κώστας Τόπας 14:50 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 16.01.2024

Οπαδοί της Ρόμα έσπευσαν στο προπονητικό της ομάδας τους για να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο και να απαιτήσουν την παραίτηση του ιδιοκτήτη των «τζιαλορόσι»

Η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο δεν χαιρετίζεται από τους οπαδούς της Ρόμα, παρά την κακή φόρμα της ομάδας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ιταλικού συλλόγου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η πλειοψηφία των οπαδών είναι αντίθετη με την απόφαση και το αποδεικνύει με ευχαριστίες στον 60χρονο Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος κέρδισε το Europa Conference League με τους «τζιαλορόσι» και με προσβολές προς τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του συλλόγου, Νταν Φρέντκιν.

Εξω από το προπονητικό κέντρο στην Τριγορια, κυκλοφόρησαν επίσης πολλά φυλλάδια από τους οπαδούς που με υβριστικά συνθήματα για τον Φρέντκιν ζητούσαν την αποχώρησή του. Στο σημείο έσπευσαν και τρία βαν της αστυνομίας για την αποφυγή πιθανών επεισοδίων.

Ο ιταλικός Τύπος ανέφερε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν στο προπονητικό κέντρο όταν του ανακοινώθηκε η απόλυση κι έπειτα βγήκε για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς. Ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα παρακολουθήσει την προπόνηση της Τρίτης (16/01), σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Μάλιστα, ο πρώην μέσος πρόκειται να ονομαστεί διάδοχος του Μουρίνιο.

Με δάκρυα στα μάτια ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρόμα (vid)
SERIE A

14:29 - 16.01.2024

Με δάκρυα στα μάτια ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρόμα (vid)

Οπαδοί της Ρόμα κατέφτασαν στο προπονητικό της ομάδας τους για να αποχαιρετήσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αγάπη που του έδειξαν οι «τζιαλορόσι» τα χρόνια που ήταν στην κεφαλή των Ρωμαίων.

Ο Ντε Ρόσι θα αναλάβει τα καθήκοντά του μέχρι τον Ιούνιο, με το συμβόλαιό του να περιλαμβάνει οψιόν ανανέωσης βάσει επιτευγμάτων και αποτελεσμάτων.