Σκέφτεται να «σπάσει» τη ρήτρα του Ντιμπάλα η Τσέλσι

Πάόλο Ντιμπάλα

i

© PrtScr

Σκέφτεται να «σπάσει» τη ρήτρα του Ντιμπάλα η Τσέλσι

Πάνος Κορομηλάς 11:34 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 08.01.2024

Η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Πάολο Ντιμπάλα, με τη χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του με τη Ρόμα να αποτελεί πόλο έλξης.

Ο Πάολο Ντιμπάλα εντάχθηκε στη Ρόμα το καλοκαίρι του 2022, σε μια ηχηρή κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό στην αιώνια πόλη. Στόχος του ήταν να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στους ομίλους του Champions League. Αυτό φυσικά δεν το κατάφερε στην πρώτη του σεζόν, μιας και οι Ρωμαίοι τερμάτισαν στην 6η θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό υπήρχε και σχετικός όρος στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός επιθετικός είχε βάλει ρήτρα, πως σε περίπτωση που η Ρόμα δεν εξασφαλίσει εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα μπορεί να φύγει για οποιαδήποτε ομάδα εκτός Serie A, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η συγκεκριμένη ρήτρα ενεργοποιήθηκε και ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει στο προσκήνιο για μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Η Τσέλσι είναι ήδη η πρώτη ομάδα που μπαίνει σε σοβαρές σκέψεις για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TuttoMercatoweb, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως εκτιμά τον Αργεντινό επιθετικό και θέλει να τον πάρει στο Λονδίνο, στα πλαίσια της ενίσχυσης της επιθετικής του γραμμής. Η Ρόμα από την πλευρά της, ήδη σκέφτεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με ανανεωμένους όρους, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Συμφωνία με Ρεάλ, μεταγραφή στην Premier League για Λίβερπουλ ή παραμονή στην Παρί; - Τι συμβαίνει με το μέλλον του Εμπαπέ
LIGUE 1

10:44 - 08.01.2024

Συμφωνία με Ρεάλ, μεταγραφή στην Premier League για Λίβερπουλ ή παραμονή στην Παρί; - Τι συμβαίνει με το μέλλον του Εμπαπέ

Τις τελευταίες ώρες, αρκετοί αντιφατικοί απόηχοι έχουν ανθίσει για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα βρεθεί στο τέλος του συμβολαίου του με την Παρί το επόμενο καλοκαίρι. Άλλοι ανακοινώνουν συμφωνία με τη Ρεάλ, άλλοι το αντίθετο ενώ οι ιθύνοντες του Παρισιού είναι μάλλον σίγουροι για το θέμα.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντιμπάλα μετρά πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η σεζόν για τους «τζιαλορόσι» δεν εξελίσσεται ιδανικά μιας και βρίσκονται στην 8η θέση της Serie A, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα.