Εξαλλος Μουρίνιο: Πρώτα έβρισε τον διαιτητή, μετά αποβλήθηκε και στο τέλος αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ρόμα (vids)

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Εξαλλος Μουρίνιο: Πρώτα έβρισε τον διαιτητή, μετά αποβλήθηκε και στο τέλος αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Ρόμα (vids)

Κώστας Τόπας 09:05 - 08.01.2024

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποβλήθηκε ξανά, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της ισόπαλης αναμέτρησης της Ρόμα (1-1) με την Αταλάντα, καθώς έβρισε τον διαιτητή.

Ο «Special One» είχε ήδη την κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή, οπότε όταν όρμησε από τη γραμμή του κάνοντας εξαγριωμένες διαμαρτυρίες στις τελευταίες στιγμές του αγώνα με την Αταλάντα στο «Ολίμπικο», ο διαιτητής Τζιανλούκα Αουρελιάνο δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγάλει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα.

Συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Μουρίνιο εξερράγη με μια από τις αποφάσεις του ρέφερι και ο διαιτητής τού είπε να πάει πίσω στον πάγκο του, εκείνος τον παράκουσε και αναπόφευκτα αποβλήθηκε ξανά, όπως είχε συμβεί και πριν λίγο καιρό κόντρα στη Μόντσα.

Οπως αναφέρουν μάλιστα ιταλικά Μέσα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έβρισε τον διαιτητή αποκαλώντας τον: «Π*** γιο». Το εντυπωσιακό πάντως, ήταν πως ο Μουρίνιο στη συνέχει αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ρόμα, που τραγούδησε δυνατά το όνομά του!

Ετσι, ο Μουρίνιο θα είναι στις κερκίδες στο «Σαν Σίρο» για το ντέρμπι της Serie A με τη Μίλαν.

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη« Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!