«Η μεταγραφή του Σολμπάκεν στην Ουράβα Ντάιμοντς βρίσκεται στο τελικό στάδιο»

Σολμπάκεν - Μαρτίνεθ

i

© Intime

«Η μεταγραφή του Σολμπάκεν στην Ουράβα Ντάιμοντς βρίσκεται στο τελικό στάδιο»

Ο Όλα Σολμπάκεν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Όλα Σολμπάκεν αποτελεί μία από τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, η οποία δεν έχει «βγει» στον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Ρόμα υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει στους «ερυθρόλευκους» αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά μέσα στις επόμενες ώρες. 

Τις τελευταίες ώρες, τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας αναφέρουν πως ο Σολμπάκεν είναι έτοιμος να υπογράψει στην Ουράβα Ντάιμοντς, με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη φήμη μέσα από το Twitter. Ο Ιταλός «γκουρού» των μεταγραφών επισήμανε πως η απόκτηση του Νορβηγού από τον σύλλογο της Ιαπωνίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με τις διαδικαστικές λεπτομέρειες να είναι αυτές που απομένουν για το deal. 

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Όλα Σολμπάκεν μέτρησε συνολικά εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ωστόσο δεν μπόρεσε να «πείσει» ούτε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά ούτε και τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Η παραμονή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ισπανός αποχώρησε μετά από λίγους μήνες παραμονής. Ο ίδιος, πλέον, βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και αυτό μόνο φήμες γύρω από το όνομά του θα μπορούσε να δημιουργήσει. Mία από αυτές αφορά και την Κάντιθ, η οποία δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, από το ξεκίνημα της σεζόν.

Όπως αποκάλυψε το ισπανικό Μέσο, «estadiodeportivo», ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί τον «εκλεκτό» της διοίκησης της Κάντιθ, σε περίπτωση που τελικά παρθεί η απόφαση για «διαζύγιο» με τον τωρινό προπονητή, Σέρχιο Γκονζάλεθ, του οποίου το μέλλον είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.