«Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα»

Γκαμπριέλ Περέιρα

i

© PrtScr

«Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:20 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 05.01.2024

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να επιμένει για την απόκτησή του σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Στη λίστα του Ολυμπιακού ξεχωρίζει ο Γκαμπριέλ Περέιρα, με τους Πειραιώτες να θέλουν να εντάξουν τον στόπερ στο ρόστερ τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία η τρέχουσα ομάδα του φαίνεται πως ψάχνει ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει, το οποίο φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, όση είναι δηλαδή η ρήτρα αποδέσμευσης του Περέιρα τον οποίο απέκτησε έναντι... 650.000 πριν από έναν χρόνο από τη Βιλαφρανκένσε. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση για τον νεαρό αμυντικό και δείχνουν να επιμένουν για την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος έγινε παίκτης της Ζιλ Βισέντε το καλοκαίρι του 2022, με το ποσό που έβγαλε ο πορτογαλικός σύλλογος για να τον κάνει δικό του να αγγίζει τις 650.000 ευρώ. 

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα μία φορά. Οι ερυθρόλευκοι πριν προχωρήσουν για την περίπτωση του Γκαμπριέλ Περέιρα, είχαν κάνει κίνηση για τον Νταβίντ Καρμό. Όπως είχαν υποστηρίξει πορτογαλικά Μέσα, ο Ολυμπιακός μετά τον δανεισμό του Φραν Ναβάρο, ζήτησε από την Πόρτο και τον δανεισμό του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. 

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 05.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στο 2024, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «δράκοι» φαίνεται ότι απέρριψαν αυτή την πρόταση του ελληνικού συλλόγου. Ο Πορτογάλος στόπερ τη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στο Champions League. Συνολικά με τον πορτογαλικό σύλλογο μετράει 27 εμφανίσεις σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Μπράγκα.