Η απάντηση του Καμαρά στις φήμες ήρθε με story που φιλά το σήμα του Ολυμπιακού

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Η απάντηση του Καμαρά στις φήμες ήρθε με story που φιλά το σήμα του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 23:38 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 05.01.2024

Ο Μαντί Καμαρά με ένα story στον λογαριασμό του στο instagram απάντησε για τα όσα ακούστηκαν για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ένα δημοσίευμα από τη Γουινέα έφερε έντονη κινητικότητα γύρω από μερικές δηλώσεις του Μαντί Καμαρά σε Μέσο της πατρίδας του. Στο οποίος μεταξύ άλλων αναφερόταν στο μέλλον του στον Ολυμπιακό και για το γεγονός πως δεν ήθελε να μείνει άλλο στην ομάδα. 

Ωστόσο αυτό το δημοσίευμα μετά από λίγες ώρες κατέβηκε, με τον μέσο των «ερυθρολεύκων» να παίρνει θέση για τα όσα ακούστηκαν. 

Συγκεκριμένα ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο instagram, στο οποίο φαίνεται να φιλάει το σήμα στη φανέλα του Ολυμπιακού και πάνω σε αυτή έγραψε, «Συγκεντρωμένος για το δεύτερο μισό της σεζόν», απαντώντας έτσι στα όσα σενάρια τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα, ενώ την ίδια ώρα τα διέψευσε κιόλας. 

Ο 26χρονος βρίσκεται στον ελληνικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2018, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Ωστόσο την περασμένο σεζόν δόθηκε δανεικός στη Ρόμα, με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από το περασμένο καλοκαίρι έχει επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους έχει 24 παιχνίδια και δύο γκολ.