«Η Λυών φουλάρει για τον Μαντί Καμαρά» - Σενάρια και για ομάδες από Ισπανία και Γερμανία

«Η Λυών φουλάρει για τον Μαντί Καμαρά» - Σενάρια και για ομάδες από Ισπανία και Γερμανία

Γιώργος Σακελλαρίου 15:05 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 04.01.2024

Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο μέσος του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά απασχολεί ξανά τη Λυών.

Μεταγραφικό σενάριο για τον Μαντί Καμαρά από τη Γαλλία.

Η Λυών, σύμφωνα με δημοσίευμα στο footmercato, έχει και πάλι ψηλά στη λίστα της τον μέσο του Ολυμπιακού. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Αφού προσπάθησε να τον αποκτήσει στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Λυών δεν έχει ξεχάσει τον Μαντί Καμαρά. Ο διεθνής μέσος της Γουινέας φτάνει στο τέλος του συμβολαίου του τον Ιούνιο του 2024 με τον Ολυμπιακό και θα αποτελούσε πολύτιμη ενίσχυση για τον μέσο της

Η Λυών αφού εξετάσε από τη Ρεν τους Σανταμαρία, Μάτιτς, ανοίγει τους δρόμους της. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αποφάσισε να ενεργοποιήσει ξανά τον Μαντί καμαρά. Ο έμπειρος μέσος με 277 αγώνες σε Serie A, Super League, Champions League, Europa League, είναι ικανός να μοιράσει το παιχνίδι έχει εξαιρετικό χτύπημα της μπάλας και ιδιότητες που είναι απαραίτητες για να εξελιχθεί στη θέση του “φρουρού” μπροστά από το άμυνα. Με λίγα λόγια έχει το πορτρέτο που αναζητεί η Λυών.

Επιπλέον, είναι καλό να θυμόμαστε ότι ο 26χρονος μέσος από τη Γουινέα ήταν κοντά στο να υπογράψει στο τέλος της περασμένης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου . Ενώ οι διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό μέσο της Μπέτις, Γκουίντο Ροντρίγκεζ, είχαν βαλτώσει, η Λυών έκανε προσφορά 8 εκατομμυρίων ευρώ για να τον προσελκύσει. Ο ελληνικός σύλλογος, που ήταν έτοιμος να αφήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του τελικά απέρριψε την πρόταση της Λυών.

Έξι μήνες μετά, η κατάσταση είναι διαφορετική. Με τη λήξη του συμβολαίου τον Ιούνιο του 2024, είναι ελεύθερος να ενταχθεί στο κλαμπ της επιλογής του. Προσοχή όμως, ο ανταγωνισμός υπόσχεται να είναι σκληρός.

Η Μαρσέιγ τον παρακολουθεί, η Σεβίλλη έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και οι Βέρντερ Βρέμης, Βόλφσμπουργκ από τη Γερμανία».