«Στη λίστα της Ιντεπεντιέντε ως plan b ο Φρέιρε»

Νικολάς Φρέιρε

i

©intime

«Στη λίστα της Ιντεπεντιέντε ως plan b ο Φρέιρε»

Δημήτρης Χούπης 21:52 - 04.01.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αργεντινή, η Ιντεπεντιέντε έχει στη λίστα της τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Νικολάς Φρέιρε.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη δύο μεταγραφές και είναι κοντά στην τρίτη, ενώ την ίδια ώρα όπως όλα δείχνουν ο Νικολάς Φρέιρε θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. 

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την εικόνα του Αργεντινού, ο οποίος θέλει να σπάσει τον δανεισμό του. Κάπως έτσι η Ιντεπεντιέντε θέλει να το εκμεταλλευτεί και να κάνει κίνηση για τον 29χρονο. Όπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα από την Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε έχει στη λίστα της τον Φρέιρε, αλλά ως plan b για την ενίσχυσή της στην άμυνα. 

«Το plan B του Άλαν Φράνκο, ο οποίος διαχειρίζεται την ηγεσία της Ιντεπεντιέντε είναι ο Νικολάς Φρέιρε, 29χρονος κεντρικός αμυντικός, ύψους 1,86 μέτρων. Ο νυν αμυντικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στα πλάνα του νυν προπονητή, οπότε θα επιδίωκαν να σπάσουν τον εναπομείναντα εξάμηνο δανεισμό του», αναφέρεται στο δημοσίευμα. 

Τη φετινή σεζόν ο Αργεντινός έχει μόλις εννέα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι την 1η Οκτώβρη απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. 

«Θα ήταν καλή λύση για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Τελευταίες ώρες πορτογαλικά Μέσα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο. Μάλιστα σύμφωνα με Πορτογάλο ρεπόρτερ, ο 24χρονος στόπερ είναι ιδανική λύση για την άμυνα των «ερυθρολεύκων». Ενώ προηγούμενα δημοσιεύματα είχαν κάνει λόγο πως ο ελληνικός σύλλογος είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση του Κάρμο