Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπιέλ, χάνει, όμως, την ΑΕΚ

Ο υποβασταζόμενος Μπιελ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μπιέλ, χάνει, όμως, την ΑΕΚ

Ο Ισπανός μένει εκτός για το ματς της Κυριακής και… βλέπει γενικώς για το μέλλον.

Ο Πεπ Μπιέλ δεν ήταν στο αρχικό σχήμα του Κάρλος Καρβαλιάλ για την αναμέτρηση με τη Λαμία, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο πέρασε αλλαγή από τον Πορτογάλο τεχνικό. Έψαχνε την ισοφάριση ο Ολυμπιακός, αυτή δεν ήρθε και μέσα σε όλα, είχε και την ατυχία με τον Μπιέλ.

Ούτε πεντάλεπτο δεν συμπλήρωσε ο Ισπανός που τραυματίστηκε στο γόνατο σε μία διεκδίκηση της μπάλας και αποχώρησε, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει το ματς με δέκα παίκτες. Ο Μπιέλ την ώρα που δεχόταν τη φροντίδα του γιατρού, ξέσπασε σε κλάματα. Φοβήθηκε πως έχει πάθει σοβαρή ζημιά, έστω και αν το πλάνο της φάσης στην τηλεόραση δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.

Αυτά, όμως, δεν κρίνονται από τις κάμερες. Ο Μπιέλ επέστρεψε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με αποτέλεσμα την Πέμπτη να έρθουν τα αποτελέσματά της. Ο Ισπανός εξτρέμ, έχει μια κάκωση στο γόνατο και ουσιαστικά γλίτωσε τα χειρότερα. Θα χάσει έτσι σίγουρα τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή, ανάλογα με την κατάστασή του θα φανεί αν μπορεί να πάει στη Λεωφόρο για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Δεν φαίνεται κι αυτό το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι κι αλλιώς, η αλήθεια είναι πως ο Μπιέλ δεν δείχνει να είναι στα βασικά πλάνα του Καρβαλιάλ.

Με τον Ισπανό άλλωστε, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να υπάρξουν εξελίξεις. Γινόταν κουβέντα ότι θα έρθει πρόταση γι’ αυτόν, είχε ακουστεί ακόμη και η Τορίνο. Ίσως και η επόμενη ημέρα να ήταν ο λόγος του μεγάλου άγχους του ποδοσφαιριστή για τον τραυματισμό του, γιατί θα ήξερε πως θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση… Τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα κι έτσι μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τον Μπιέλ.