Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:03 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 05.01.2024

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στο 2024, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Stoiximan Super League για το 2024 ξεκίνησαν, με τη «μάχη» της κορυφής να αναμένεται άκρως αμφίρροπη.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στην Τούμπα και πανηγύρισε ένα εύκολο τρίποντο. Με σκόρερ τους Ντεσπόντοφ, Μπάμπα, Μάρκος Αντόνιο και Τόμας, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έστησε «πάρτι» κόντρα στους Κρητικούς (4-0) και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έκαναν το καθήκον τους και μπήκαν με το... δεξί στη νέα χρονιά. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επικράτησε του Βόλου με 3-0 στην Opap Arena χάρη στα δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία κι ένα του Άμραμπατ, ενώ το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον «πράσινο» πάγκο.

Τέλος, την έκπληξη της αγωνιστικής αποτέλεσε η ήττα του Ολυμπιακού στο «Αθανάσιος Διάκος». Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ παρουσίασε κάκιστη εικόνα κι έτσι η Λαμία έφτασε σε μία μεγάλη νίκη, με τον Σλίβκα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του ματς (1-0).

Δείτε τη βαθμολογία εδώ:

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για κάποιο φαβορί. Αυτό μαρτυρούν και οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τις τέσσερις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ένα πλεονέκτημα, όντας στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως ΑΕΚ και Ολυμπιακός ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΠΑΟΚ 3.20

Παναθηναϊκός 3.20

ΑΕΚ 3.50

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν με τους οπαδούς σε μια... πολυκατοικία: «Αν μπορείτε κλείστε και τις ταράτσες» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:19 - 05.01.2024

Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν με τους οπαδούς σε μια... πολυκατοικία: «Αν μπορείτε κλείστε και τις ταράτσες» (vid)

Μετά τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά, οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν το τρίποντο με τους οπαδούς που βρέθηκαν σε ταράτσα έξω από το γήπεδο.

Ολυμπιακός 5.50