«Ο Μπακασέτας απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Τάσος Μπακασέτας

i

© intime

«Ο Μπακασέτας απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:26 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 05.01.2024

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Τάσου Μπακασέτα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη γειτονική χώρα.

Από την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, το όνομα του Τάσου Μπακασέτα έχει τεθεί στο επίκεντρο. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός συνδέεται ποικιλοτρόπως με το τριφύλλι, από δημοσιεύματα για διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ, μέχρι ρεπορτάζ για προφορικές συμφωνίες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το συμβόλαιο του Τάσου Μπακασέτα με την Τραμπζονσπόρ λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ερτογκρούλ Ντογκάν, παραδέχτηκε ότι κατέθεσε δύο προτάσεις στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας για να ανανεώσει, αλλά εκείνος τις απέρριψε λέγοντας πως θέλει να πάρει μεταγραφή.

Επίσης, η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να πουλήσει τον Μπακασέτα έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, για να αποκομίσει κέρδος, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός δεν θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τελικά, καθώς νέο δημοσίευμα στην Τουρκία για το «τριφύλλι» και τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, κάνει λόγο για «ναυάγιο» της υπόθεσης.

«Ο Έλληνας σταρ της Τραμπζονσπόρ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού όπου εργάζεται ο Τερίμ», σημειώνει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της «Ensohaber».

Παρακάτω, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όταν αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ.