Ντέμης για Γιοβάνοβιτς: «Δεν μπορώ να καταλάβω την αποχώρησή του - Ελπίζω να τον δούμε ξανά στην Ελλάδα»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης για Γιοβάνοβιτς: «Δεν μπορώ να καταλάβω την αποχώρησή του - Ελπίζω να τον δούμε ξανά στην Ελλάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:02 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 05.01.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στην απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ, ο πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε τις απορίες του για την απόφαση της διοίκησης, μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC».

«Τι να πω. Στεναχωριέμαι που έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ελπίζω να τον δούμε ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που προσέφερε με την παρουσία του, πέρα από τη δουλειά του. Με το ήθος του έκανε καλό στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Άσε την ομάδα να τελειώσει τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που αλλάζει τον προπονητή της και είναι έτοιμη. 

Ο Τερίμ πήρε μία έτοιμη ομάδα. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν δεν το πάρει, θα αλλάξει πάλι προπονητή. Τερίμ και Γιοβάνοβιτς είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Αλλά εντάξει, δεν είμαστε εμείς η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρουμε παραπάνω πράγματα, εγώ πάντως το έργο του Γιοβάνοβιτς το κρίνω πετυχημένο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο και για την εικόνα που παρουσιάζει ο Λιβάι Γκαρσία το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δεν ήταν και πολύ καλή η ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο. Καλύτερη από την αντίπαλο σίγουρα πάντως. Προηγήθηκε χωρίς να πιέσει τον αντίπαλο όπως και ο ΠΑΟΚ. Μετά το ματς άλλαξε. Μέχρι το 1-0 δεν ήταν η γνωστή ΑΕΚ. Σιγά-σιγά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, είναι λογικό γιατί προερχόμασταν από διακοπή. Βλέπω πολύ καλά τον Λιβάι, πάρα πολύ καλά. Έκανε πολύ καλό ματς έκανε. Δεν έχω βέβαια ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη. Ο Βόλος δύσκολεψε την ΑΕΚ. Βλέπω ένταση στο μαρκάρισμα του Βόλου τελευταία», ανέφερε μεταξύ άλλων.