Ο Γκραβιγιόν σε πρώτο πλάνο για τα μετόπισθεν

Άντριου Γκραβιγιόν.

i

©Photo by Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Ο Γκραβιγιόν σε πρώτο πλάνο για τα μετόπισθεν

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:18 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:20 - 05.01.2024

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει πολύ με την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Αντάνα, Άντριου Γκραβιγιόν.

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας έχει δρομολογηθεί κατά προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό. Η ανάγκη είναι άμεση και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού επιθυμούν να κλείσουν τον εκλεκτό τους το συντομότερο δυνατό, ακόμα και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, o Φατίχ Τερίμ έχει εισηγηθεί να προχωρήσει η διοίκηση με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό της Αντάνα Ντεμιρσπόρ, Άντριου Γκραβιγιόν.

 Στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι έχουν ενταθεί οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Ντεμίρσπορ, με την επίτευξη συμφωνίας να συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες.

Το κόστος της μεταγραφής δεν είναι αμελητέο. Η τουρκική ομάδα αγόρασε τον Γκραβιγιόν με 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τη γαλλική Ρέιμς τον προηγούμενο Ιούλιο και ψάχνει την αποβαση. 

Το Sportal εξήγησε χτες ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει προνομιακή πρόσβαση στην Ντεμίρσπορ και στον ιδιοκτήτη της και μεσολαβεί για... περισσότερη λογική στο deal. Κάτι που λόγω της επιρροής του, αναμένεται να επιτύχει. 

Ο Γκραβιγιόν διάκειται θετικά στη μετακόμιση στην Αθήνα. Το βέβαιο είναι πως δεν σκοπεύει να μείνει άλλο στα Άδανα, αφού πληρώθηκε με πολύμηνη καθυστέρηση και έχει θέσει εαυτόν εκτός σχεδιασμού. 

Η Ντεμίρσπορ αντιμετωπίζει το Σάββατο την Μπακακσεχίρ στην Άγκυρα, με τον Γκραβιγιόν να μην συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.. Η επίσημη εξήγηση αναφέρει μυϊκό τραυματισμό, όμως ο 28χρονος στόπερ από τη Γουαδαλούπη μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του.